Vrouw valt halve gewicht af nadat ze niet in bruidsjurk past

De 26-jarige Rachel Coppen had al jaren ernstig overgewicht, zelfs zo erg dat haar leven in gevaar was. Toen ze ook nog...

Lees ook

De 26-jarige Rachel Coppen had al jaren ernstig overgewicht, zelfs zo erg dat haar leven in gevaar was. Toen ze ook nog eens geen één bruidsjurk kon vinden voor haar figuur, besloot ze het roer om te gooien.

Bruidsjurk

Een trouwjurk is wel iets waar bijna iedere vrouw van droomt en zo ook Rachel. Maar voor haar was het eerder een nachtmerrie. Zo vertelt ze aan Mirror: “In februari 2014 was ik ruim een jaar verloofd en had ik nog maar drie maanden om een goede jurk te vinden. Ik ging samen met mijn moeder naar een bruidsboetiek om een jurk te kopen voor de grote dag. Ik paste maar in één jurk, die me verschrikkelijk stond.”

“Uiteindelijk vond ik online een plus-size trouwjurk, die ik eigenlijk helemaal niet mooi vond. Toen besloot ik dat er iets moest veranderen.” Ze besloot naar de dokter te gaan voor hulp. Wat hij haar vertelde, was schrikbarend. “Hij vertelde me dat het wachten was op een hartaanval. Ik had zware obesitas, een veel te hoge bloeddruk en een voorfase van diabetes. Ik zou sterven als ik zo door zou gaan.”

Afvallen

En het afvallen, dat is haar zeker gelukt. Tijdens haar huwelijk in mei was ze al ruim 15 kilo verloren en voelde ze zich geweldig. “Maar toen ik de foto’s terugzag, was er geen één foto die ik mooi vond van mezelf. Daarom besloot ik door te gaan met afvallen.” Vandaag de dag is Rachel ruim 63 kilo afgevallen. Wát een geweldige prestatie!

Lees ook: Shocking: Het was afvallen of doodgaan

Bron: Mirror, Beeld: Facebook

 

Laatste nieuws

Zie ook