Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 19 december en zondag 20 december.

Supertrash sample sale

Ook dit weekend kun je weer losgaan tijdens een sample sale. Namelijk van het merk Supertrash. Dus alle shopverslaafden van Nederland, jullie moeten dit weekend afreizen naar de Zuidas in Amsterdam, want daar kun je je modehart ophalen met de collectie van Supertrash en flinke kortingen.

Waar: Claude Debussylaan 33 Amsterdam Zuidas
Wanneer: zaterdag 10.00 – 17.00
zondag 10.00 – 16.00

 

Het breiwerk van Chanel in de Kunsthal

De Kunsthal in Rotterdam heeft weer een hele leuke modetentoonstelling. Je kunt er vanaf nu namelijk kijken naar designer breiwerkjes. De tentoonstelling ‘Insteken, omslaan… Breiwerk van Chanel tot Westwood’ toont een inspirerend overzicht van modebreiwerken uit de 20e en 21e eeuw. De hoogtepunten zijn Chanels zeldzame vestpakken, gebreid zwemgoed uit de jaren dertig, vibrerende Missoni patronen en gehaakte avondjurken uit de jaren dertig van ‘Coco’ Chanel. Die moet je zien!

Waar: Nu te bezoeken
Wanneer: Museumpark
Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam

Lichtjes kijken in Utrecht

In Amsterdam is het Light Festival in volle gang, maar vanaf deze week staat ook Utrecht te shinen. Je kunt vanaf nu op verschillende data bovenop de Domtoren de lichtjes van Utrecht bewonderen. En dat brengt je zeker weten in de kerstsferen. Bekijk alle data HIER.

Waar: Domtoren Utrecht
Wanneer: Vanaf nu

Opening H&M Amsterdam 

Vandaag is de opening van de nieuwe spectaculaire slagschip H&M winkel in het hart van Amsterdam. De winkel is gevestigd in het monumentale ‘Bonneterie’ pand aan het Rokin dat na een maandenlange verbouwing nu open is. In de 6 verdieping tellende winkel zullen net als in de winkel in Den Haag alle H&M-collecties, inclusief H&M Home en H&M Beauty, verkrijgbaar zijn. Dat wordt shoppen dus. 

Waar: Rokin Amsterdam
Wanneer: Nu open

 

Beeld: Getty, Supertrash, Kunsthal, Domtoren

Laatste nieuws

Zie ook