De nieuwste bizarre tattoo trend

Tattoo's kun je zo gek maken als je zelf wil, want het is je eigen lichaam. Maar er is nu een nieuwe trend die wel érg v...

Lees ook

Tattoo’s kun je zo gek maken als je zelf wil, want het is je eigen lichaam. Maar er is nu een nieuwe trend die wel érg ver gaat.

Trend

Tattoo artist Yann Brenyak heeft ruim 16.000 volgers op Instagram, vanwege zijn bizarre manier van tatoeëren. We waarschuwen je alvast, het is nogal een naar verhaal. Yann verwijdert namelijk het bovenste deel van je huid in de gewenste vorm, waarna hij de wond gaat tatoeëren met inkt. Zo krijg je dus letterlijk een ‘ingegraveerde’ tatoeage.

Littekens

Op Instagram toont hij zijn kunstwerken en zijn fans groeien met de dag. Maar zijn pagina is niet voor mensen met een zwakke maag, want er staan de meest huiveringwekkende foto’s tussen. Brenyak houdt namelijk nogal van extreem. Zo vertelt hij aan Vice: “Het veranderen van mijn lichaam is altijd een droom van mij geweest. Ik vind het fascinerend dat ik er mee kan doen wat ik wil.” Zijn methode noemt hij #scarification, omdat er echte littekens worden gemaakt.

Volgens de tattoo artist valt het wel mee met de pijn: “Dit is niet extremer dan plastische chirurgie en het doet veel minder pijn.” Wij zijn in ieder geval in shock door deze nieuwe trend en krijgen er de bibbers van.

Lees ook: Real life Hangover: Man wordt wakker met tatoeage op zijn gezicht

#evolution !! Healing of a #scarification #bodmod #bodymodification #scar #design #yannbrenyak

Een foto die is geplaatst door Yann Brenyak (@yann_brenyak) op

 

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook