Amanda Bynes twittert weer!

Eerder kon je al lezen dat Amanda Bynes back on track is. De actrice, die zich nog maar zelden in de schijnwerpers laat...

Lees ook

Eerder kon je al lezen dat Amanda Bynes back on track is. De actrice, die zich nog maar zelden in de schijnwerpers laat zien, heeft gister verscheen gister op een feestje en zag er geweldig uit.

Twitter

Niet alleen verschijnt Amanda nog maar zelden op feestjes en events, ook is sinds ze afgelopen zomer gestopt met twitteren. Op dat moment misschien maar beter, aangezien ze véél beroemdheden via Twitter de liefde verklaarde, afzeikte of zelfs bedreigingen stuurde.

Spotlight on

Nadat ze een aantal maanden verplicht moest doorbrengen in een psychiatrische inrichting, is haar leven in 2015 in een opwaartse spiraal gekomen. Amanda studeert en krijgt hierdoor een steeds normaler leven. Ze laat zich niet vaak meer op feestjes zien, tot gister.

Eerste tweet

Gisteravond postte ze, voor het éérst sinds augustus, een foto op op Twitter. We zien haar in een zwart jurkje van sexy kant, samen met haar bestie en make-up artist Troy Jensen. Amanda wenst iedereen “Happy Holidays” en wij vinden dat ze er super uit ziet. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Amanda Bynes transformeert zich tot Kylie Jenner

Bron: Twitter, beeld: Getty Images, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook