De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Kanye en Kim met Saint op pad

Baby Saint is inmiddels twee weken oud, maar we hebben nog geen glimp van hem mogen opvangen. Tot vandaag, want papa en mama Kardashian-West gingen op pad en namen Saint mee in de maxicosi. Grote zus North – met haar haartjes strak ingevlochten – was er ook bij en samen gingen ze naar het ziekenhuis voor een check up. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier.

Dit verdient Kendall per Instagram-post

Ze heeft ruim 65 miljoen volgers op Instagram en heeft het record van de meest geliefde foto op haar naam staan. Dat Kendall een instagram-icoon is, moge duidelijk zijn. Maar nu blijkt dat de reality ster ook flink binnenloopt met het plaatsen van haar foto’s. Ene Frank Spadafora, een voormaling castingdirector en oprichter van een app die de macht van modellen rankt, vertelt aan CR Fashion Book dat Kendall in de top 3 van  supermodellen op social media staat. Wanneer zij een foto plaatst, wordt de waarde hiervan tussen de $125,000 en $300,000 geschat… Zitten wij dan, met onze knullige huis-tuin-keuken kiekjes.

me as a mom.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Het gaat niet goed met Rob

Al maanden blijft Rob Kardashian uit de schijnwerpers en hier lijkt voorlopig geen verandering in te komen. Volgens een bron dichtbij de familie gaat het steeds slechter met Rob. Zo zou hij steeds zwaarder worden – de reden dat hij buiten de schijnwerpers blijft, is zijn overgewicht – en zou hij ook steeds depressiever worden. De bron vertelt: “Rob zit nog steeds met zichzelf in de knoop. Hij heeft last van depressies, gewichtsproblemen en heeft een slecht zelfbeeld. Zijn familie weet ook niet meer wat ze moeten doen.”

Man breekt in bij Kris Jenner

Terwijl Kris Jenner haar huis heeft omgetoverd tot een groot Kerstmis-paradijs, was de gezellige sfeer deze week ver te zoeken. Een lichtelijk gestoorde fan heeft namelijk ingebroken. Het lukte de fan binnen te komen in het huis nadat hij tegenover de beveiliging had gedaan alsof hij een afspraak met haar had. Kris was op het moment zelf niet thuis, thank god! 

Lees hier de Kardashian Kompilatie van donderdag 17 december

Laatste nieuws

Zie ook