De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian heeft ‘gigantische’ borsten

Kim Kardashian heeft naar eigen zeggen ‘enorme’ borsten nu ze bevallen is van zoon Saint. De realityster liet zich donderdagavond voor het eerst sinds de komst van haar zoon weer zien. Via een livestream op haar app en website beantwoordde Kim vragen van haar fans.

“Mijn borsten lijken gigantisch en zijn dat ook”, grapte Kim, die op 5 december beviel van Saint. De realityster heeft de afgelopen twee weken vooral veel uitgerust. “Ik heb thuis zitten chillen in een badjas met de baby. Vandaag besloot ik weer eens make-up op te doen.”

Kim vertelde dat ze geniet van het leven haar twee kinderen, dochter North (2) en Saint. “Ik blijf lekker thuis en ga nog niet de hort op.” Ook zei de realityster dat ze veel luistert naar het nieuwe album van haar man Kanye West, dat nog niet is verschenen. Volgens Kim is de plaat ‘bizar’ goed.

Tot slot liet Kim weten haar strijd tegen de zwangerschapskilo’s uitvoerig te gaan delen met haar fans. De afgelopen maanden liet de realityster veel details over haar zwangerschap los. “Ik heb er zo veel zin in, ik ga jullie op deze manier laten zien hoe ik afval.”

Ze is van plan haar workouts live te gaan streamen. Om Kim te zien sporten moet je wel vroeg uit bed, de realityster begint om 05.30 uur.

Kris Jenner ontslaat team van beveiligers

Kris Jenner heeft het hele team van beveiligers dat voor haar werkte ontslagen. Volgens de realityster hebben ze haar en haar familie in gevaar gebracht door dinsdag een geobsedeerde fan van haar toe te laten in haar huis, meldt TMZ.

Jenner zou woest zijn geweest omdat de fan, die met een smoes op het terrein van haar huis was gekomen, ineens in haar kantoor stond. Kris zou op dat moment onmiddellijk het alarmnummer hebben gebeld, maar dit was volgens haar niet nodig geweest als haar beveiligers hun werk goed hadden gedaan.

Een dag nadat de fan Kris onverwachts had toegesproken in haar kantoor heeft Kris besloten om al haar beveiligers te ontslaan. Kris is vooral boos omdat ze ervoor had gezorgd dat de beveiligers 24 uur per dag toezicht houden, maar dat is dus niet gelukt. Hoe dit kon gebeuren, hebben de voormalige medewerkers van Kris haar niet uit kunnen leggen.

Kris was overigens niet alleen thuis toen de fan zich liet zien. TMZ meldde eerder dat ook Kim Kardashian en haar pasgeboren zoontje Saint thuis waren. Volgens de website is Kanye West, de man van Kim, ook woest. Hij zou inmiddels zijn eigen beveiligers hebben opgedragen om zijn familie te beschermen. Dit is overigens een tijdelijke oplossing. Kris zou van plan zijn om een nieuw securityteam aan te nemen.

Khloé met de billen bloot

De Kardashians zijn bekend om hun behoorlijke billen. Die van Kim hebben we al een paar keer kunnen bewonderen, maar nu gaat ook Khloé met de billen bloot. En dan bedoelen we ook écht poedelnaakt. En haar behind is HUGE.

Beeld: E!, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook