Zo zien de ideale borsten eruit volgens mannen én vrouwen

Kleine borsten, grote borsten, ronde borsten of juist druppelvormig? De perfecte borst bestaat eigenlijk helemaal niet....

Lees ook

Kleine borsten, grote borsten, ronde borsten of juist druppelvormig? De perfecte borst bestaat eigenlijk helemaal niet. Toch blijkt uit onderzoek naar ‘de ideale borstpartij’ dat er wel héél duidelijk een ‘voorkeur’ is. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Au naturel of implantaten?

Voor het onderzoek werden 1315 respondenten (waaronder zowel mannen als vrouwen) ondervraagd over de ‘perfecte borsten’. Zij kregen verschillende foto’s te zien en moesten kiezen welke proporties zij het mooist vonden. En wat bleek? De meerderheid van de ondervraagden verkiest de ‘natuurlijke’ vorm boven de ‘ronde’ vorm, die vaak het resultaat is van een borstvergroting.

Proporties

Als de perfecte borsten in cijfers uitgedrukt worden, gaat het dus om een proportie van 45:55. Dit houdt in dat 55% van het volume onder de tepel valt en de overige 45% boven de tepel. Zelfs over de plek van de tepels is nagedacht. Deze zouden naar boven zijn gericht in een hoek van 20º.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volgens The Sun komt het decolleté van deze Britse televisiepresentatrice behoorlijk in de buurt!

Lees ook: Door déze dingen gaan je borsten hangen

Bron: Health, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook