De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Er bestaan nu Kimoji’s
Internetgebruikers kunnen zichzelf vanaf vandaag een stuk gedetailleerder uitdrukken. Er bestaan vanaf vandaag namelijk Kimoji’s. Op Instagram deelt de realityster een voorproefje de icoontjes, die ze zelf heeft bestempeld als Kimoji’s. “Kimoji’s app lanceert morgen!”, belooft ze. Onder de afbeeldingen bevindt zich ook de bekende pose met haar achterwerk en er is een plaatje waarop een getekende Kim huilend is te zien.

55 Miljoen volgers voor Kim Kardashian
Kim Kardashian viert zondag een mijlpaal in haar carrière. Het aantal volgers op Instagram heeft zondag de 55 miljoen bereikt. Kim bedankt op de app haar volgers met een foto waarop ze een kus geeft en erbij schrijft: ’55 MILLION!!!!!OMGGGGG!!!!!!!LOVE YOU SO MUCH!!!!!! Kim bereikte de 55 miljoen een dag nadat haar moeder Kris Jenner de 10 miljoenste volger op Instagram verwelkomde. Ook zij was daar erg blij mee. Met een fotocollage en de tekst ‘Dank jullie wel voor het volgen…ik kan niet geloven dat jullie met zijn 10 miljoenen zijn!!!! Jullie zijn geweldig!!!! Ik waardeer jullie, ben dankbaar en voel me nederig en gezegend…’ bedankt ze haar fans. Kim moet op de Instagram-ranglijst overigens nog twee mensen boven zich dulden. Selena Gomez scoort bijna 57 miljoen en Taylor Swift staat met stip op één met maar liefst 59,2 miljoen volgers.

55 MILLION!!!!!!!OMGGGGG!!!!!! LOVE YOU SO MUCH!!!!!!!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Caitlyn wil weer man zijn
Het was een droom die in vervulling ging voor Bruce Jenner. Na vele jaren in twijfel te hebben geleefd, maakte hij dit jaar de beslissing om een geslachtstransformatie te ondergaan. Wij maakte dan ook de gehele transformatie mee van hoe Bruce, Caitlyn werd. Maar nu lijkt het erop dat Caitlyn toch twijfelt over de grote verandering. Star Magazine schrijft zelfs dat Caitlyn spijt heeft en de operaties terug wil draaien. Ze onderging een operatie om borstimplantaten te krijgen en liet ze de scherpe lijnen uit haar gezicht vervagen voor een vrouwelijkere uitstraling. Caitlyn zou twijfelen aan haar transformatie vanwege het feit dat ze zich eenzamer voelt dan ooit tevoren. Dit komt ook omdat ze worstelt met haar seksuele geaardheid worstelt. Zo valt Caitlyn nog steeds op vrouwen. Wij zijn benieuwd hoe dit af zal lopen.

Beeld: E!, Getty, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook