Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Farrah Abraham gaat kind adopteren

Farrah Abraham is druk bezig de papieren in orde te maken om een kind te adopteren. Dat vertelt de voormalig realityster aan Us Weekly.

“Ik ben blij om te kunnen bevestigen dat er schot zit in het adoptieproces. Dit betekent dat ik mijn carrière aan ga passen om een nieuw lid aan mijn gezin toe te voegen”, vertelt de 24-jarige die beroemd werd als reality- en pornoster. “Dit voelt goed. Ik voel me gezegend.”

Farrah is al moeder van 6-jarige dochter Sophia, die ze kreeg met Derek Underwood. Twee maanden voordat Sophia werd geboren overleed Underwood in een auto-ongeluk.

Thijs Römer flink aan de drugs op festival

Thijs Römer drinkt inmiddels al vier maanden geen alcohol meer. Maar de 37-jarige acteur gebruikt nog steeds drugs, zo bekent hij in het Radio 1-programma De Overnachting.

Thijs heeft in juli veel drugs gebruikt op het Belgische dancefestival Tomorrowland. ”Ik vond het echt fantastisch. Gewoon drie dagen lang alleen maar keiharde tyfusmuziek aan je hoofd en heel veel drugs gebruiken. Ik vond het heerlijk”, aldus de ex-man van Katja Schuurman. Römer heeft de alcohol wel afgezworen. ”Dat is eruit, maar de drugs…” Na twintig jaar stevig drinken, kwam hij tot een inzicht. ”Als je dagelijks veel drinkt, neemt het iets van je energie weg. Je bent ’s morgens langer aan het recupereren. Ik kan die energie beter gebruiken voor wat anders.”

Hugh Grant voor de vierde keer vader

De vriendin van Hugh Grant is vorige week bevallen van een dochter. Woensdag beviel de Zweedse producer Anna Eberstein van haar tweede kind met de 55-jarige acteur, weet de regionale krant Sundsvall Tinding te melden. De moeder van Eberstein meldt aan een andere Zweedse krant, Örnsköldsviks Allehanda, dat ze inderdaad weer oma is geworden. “Dat kan ik bevestigen. Het is prachtig dat we nu meer kleinkinderen hebben.”

Daily Mail wist het geslacht te achterhalen van de pasgeborene. “Ik heb van Anna’s ouders gehoord dat ze woensdag bevallen is van een meisje”, meldt een insider. Hugh en Anna zijn samen al de ouders van de 3-jarige John Mungo.

Vier jaar geleden was de 55-jarige acteur nog kinderloos, sinds vorige week staat de teller op vier. Met Tinglan Hong is Grant de vader van Felix, die net als John Mungo 3 jaar is, en de 4-jarige Tabitha J?ng X?.

Beeld: Getty, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook