Vader Sabia: ‘Ik maak me zorgen om haar geestelijke gezondheid’

De vader van Sabia geeft maar al te graag zijn mening over zijn dochter. Zij hebben al een hele tijd geen contact meer,...

Lees ook

De vader van Sabia geeft maar al te graag zijn mening over zijn dochter. Zij hebben al een hele tijd geen contact meer, maar daar wil haar vader Mehmet nu graag verandering inbrengen, want hij maakt zich ernstige zorgen om zijn dochter, weet Shownieuws.

Ernstige zorgen

Eerder twijfelde hij nog aan de zwangerschap, maar nu hij het nieuws heeft vernomen over de doodgeboorte van zijn kleinkind, twijfelt hij er geen seconde meer aan: Sabia was écht zwanger, want dit kan zij niet verzinnen. Aan Shownieuws laat een Duitse fotograaf, die contact heeft gehad met Mehmet, weten dat hij zich ernstige zorgen maakt om zijn dochter. Hij is vooral bang voor de geestelijke gezondheid van Sabia. Dit is de derde keer dat ze een kindje verliest en volgens Mehmet zou Sabia het verdriet niet meer aankunnen. Hij is vooral bang dat ze zichzelf iets aan zal doen.

Waar Sabia op dit moment is, weet niemand zeker. Sommige bronnen zeggen in Spanje en andere beweren toch dat ze in Duitsland is.

Lees ook: Sabia laat zich weer voor het eerst zien

Beeld: Getty Bron: Show

Laatste nieuws

Zie ook