App van de week: Lees dit boek

Smartphones en tablets, we kunnen niet meer zonder. Iedere week deelt Grazia de leukste, grappigste of handigste app van...

Lees ook

Smartphones en tablets, we kunnen niet meer zonder. Iedere week deelt Grazia de leukste, grappigste of handigste app van het moment. Deze week: Lees dit boek.

Lees dit boek

Met het nieuwe jaar op komst, wordt onze lijst met goede voornemens alsmaar langer. Meer sporten, gezonder eten en meer lezen zijn jaarlijks terugkerende voornemens. Helaas sneuvelen ze ook binnen de kortste keren. Neem nou lezen, je hebt er nooit de tijd voor en als je de tijd hebt, is het eerst nog zoeken naar een goed boek. Hoe weet je nou in hemelsnaam welke boeken leuk genoeg zijn om te lezen? Met de app Lees dit boek krijg je een overzicht van 24 nieuwe Nederlandse boeken.

Lees deze boeken

Deze boeken worden geselecteerd door redacteuren van 21 uitgeverijen in Nederland en België, zo zijn goede verhalen altijd gegarandeerd. Komt de boekenwurm in jou vrij? Wees niet bang, elke week is er nieuwe keuze en komen er vier boeken bij. Wij gaan het dit jaar écht proberen, ja écht!

Lees ook de app van week vorige week: Frame Swag

Laatste nieuws

Zie ook