8 Dingen waar vrouwen over stressen, maar mannen totaal niet

Wij vrouwen hebben het soms best lastig. We worden ongesteld, moeten er altijd mooi uitzien... In onze ogen hebben manne...

Lees ook

Wij vrouwen hebben het soms best lastig. We worden ongesteld, moeten er altijd mooi uitzien… In onze ogen hebben mannen het een stuk makkelijker. En wel om deze redenen:

1. Het nemen van de pil
Iedere dag moeten we weer aan het kleine pilletje denken. Dit lijkt een stuk makkelijker dan gedacht en schiet er dan ook vaak bij in. Gelukkig zijn er handige trucs om het voortaan wél te onthouden.

2. Scheren
Als mannen zich een paar dagen niet scheren is er niets aan de hand, dat ongeschoren vinden wij zelfs sexy. Maar andersom is dit absoluut niet zo en het wordt dan ook niet gewaardeerd als er haren bij ons gespot worden. Dus moeten we iedere dag ons tere huidje weer lastigvallen, speciaal voor hen.

3. Biologische klok
Vanaf ons 30e begint er ergens in ons hoofd een klokje te tikken, die steeds harder gaat tikken naarmate we ouder worden. De drang naar het krijgen van een geschikte partner en kinderen wordt steeds groter en hangt dan ook als een soort blok aan ons been. En mannen? Die kunnen op dat gebied een stuk langer mee.

4. Make-up
Hoewel sommige mannen wel eens klagen dat wij onszelf een flinke upgrade kunnen geven met make-up, is dit toch ook vaak een nadeel. Veel mannen denken namelijk dat we ziek of doodmoe zijn als we geen make-up dragen. En na de zoveelste keer dit gehoord te hebben ben je er écht wel klaar mee.

5. Kleding
Als we ons best doen zijn we al snel overdressed, terwijl als we ons ‘casual’ kleden we vaak als onverzorgd en niet vrouwelijk worden afgeschilderd. Het is ook nooit goed!

6. Ongesteld zijn
Dit punt is natuurlijk onmisbaar in deze lijst, want als er één ding is dat mannen bespaard is gebleven, is dat ongesteld zijn wel. Één keer per maand chagrijnig, hongerig en uitgeput zijn is een ware hel. Mannen, onderschat dit vooral NIET!

7. Zwanger
Voor ons is een one night stand absoluut niet hetzelfde als voor een man. Wij hebben namelijk altijd een lichte angst dat we per ongeluk zwanger raken.

8. Borsten
Mannen zullen dit waarschijnlijk nooit begrijpen, maar het hebben van borsten is niet altijd even prettig. De één vindt ze te groot, de ander te klein, vooral als tiener maakt het je vaak onzeker.

Lees ook: Zó zien de ideale borsten eruit volgens mannen én vrouwen

Bron: Bustle, Beeld: Sanoma-Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook