De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian breaks the App Store
De lancering van Kim Kardashians nieuwe app Kimoji was zó succesvol dat de App Store van Apple begon te haperen. Kardashian heeft Apple haar excuses aangeboden.
“Ik kan niet geloven dat zoveel mensen de Kimoji-app hebben gedownload dat de hele App Store er onder leed”, aldus de socialite op Twitter.

Volgens TMZ werden technici van Apple ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de appwinkel niet geheel offline ging. Volgens de officiële statuspagina van Apple had de App Store overigens nergens last van.

De Kimoji-app biedt gebruikers 250 emoji die allemaal in het teken staan van Kim Kardashian. Zo zijn er plaatjes van donuts en föhns te vinden, maar ook meerdere foto’s van billen, borsten en een zwangere Kardashian. De app kost 1,99 euro.

KIMOJI’S Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

North en Penelope chillen op het strand
Cute! Nichtjes North en Penelope hebben, geheel in stijl, een beach date. Zo draagt North een badpak met een felgekleurd broekje  en Penelope een gehaakte kimono. Om het af te maken hebben de kleine dames ook nog een zonnebril op hun snoetje. Kleine diva’s in the making!

These two #NorthWest #PenelopeDisick

Een foto die is geplaatst door North West (@itsbabynori) op

Little Cutie #NorthWest

Een foto die is geplaatst door North West (@itsbabynori) op

Kim Kardashian wil opnieuw uit de kleren
Kim Kardashian beviel begin deze maand van haar tweede kindje en doet er nu al alles aan om de zwangerschapskilo’s zo snel mogelijk kwijt te spelen. Daar zou ze een ‘goede reden’ voor hebben. De realityster wil namelijk opnieuw uit de kleren gaan voor een fotoshoot.
Kim zou daarom haar zinnen gezet hebben op een speciale plaats in Europa waar ze naar een soort ‘afvalkamp’ wil trekken om daar in alle rust en privacy af te vallen. Dat vertelt een bron aan RadarOnline. “Ze wil er na nieuwjaar heen. Kim doet er alles aan om in rap tempo weer op haar oude gewicht te zijn, want ze heeft in maart een boeking voor een naaksthoot staan.”

Kim liet onlangs al weten dat ze op anderhalve week al 8 kilo was kwijtgespeeld, maar dat ze nog zeker 24 kilo wilde afvallen.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook