André Hazes Jr. viert weer Kerst zonder moeder en zus

Waar bij de meeste mensen de feestdagen in het teken van familie staan, zal Dré Hazes ook dit jaar een eenzame kerst teg...

Lees ook

Waar bij de meeste mensen de feestdagen in het teken van familie staan, zal Dré Hazes ook dit jaar een eenzame kerst tegemoet gaan. Hij zal de feestdagen zonder zijn moeder Rachel en zus Roxeanne door moeten brengen.

“It’s gonna be a cold, cold Christmas without you…”

2015 was voor Dré Hazes het jaar waarin hij duidelijk voor zijn liefde Monique koos, tot grote woede van zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Daarom zal hij ook dit jaar de feestdagen zonder zijn familie moeten doorbrengen. Toen hem in een radio-interview naar de familieruzie werd gevraagd, zei Dré hierover: “Ze hebben nog niet gebeld.”

Familieruzie

De ruzie tussen Dré en Rachel en Roxeanne duurt inmiddels al langer dan een jaar, naar verluidt vanwege zijn relatie met de 16-jaar oudere Monique. Inmiddels is Dré gewend aan de situatie: “Dit went ook, soort van…”, aldus Dré. “Het komt heus wel weer goed.”

Jarige job!

Met wie hij dan wel de feestdagen doorbrengt? Met zijn lief Monique natuurlijk, en met haar familie. Voor Monique is het dubbelfeest, zij is namelijk ook jarig.

Lees ook: Dré Hazes geschrokken na drama in Las Vegas 

Bron: Telegraaf, beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook