De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Saint West op de ‘Kardashian kerstkaart’

De Kardashian kerstkaart was dit jaar anders dan anders. Niet bigger is better, maar de veilige weg: het nageslacht! Op de ietwat sobere kerstkaart zagen we kleine North met haar neefjes Mason en Reign en nichtje Penelope. De pasgeboren Saint West was helaas nog nergens te bekennen. Toch verscheen er nog een kerstkaart waar wél de hele familie op staat, een getekende versie. Op het plaatje houdt Kim de baby vast. Nog geen echt kiekje dus van de kleine spruit, maar wel een eerste blik.

Merry Christmas Eve Eve!

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Kardashians posten X-mas throwback

Om de kerstdagen in te luiden, postte Kim Kardashian een throwback foto van zichzelf, Kourtney en Khloé als kinderen in 1986. De drie kleine meisjes poseren lief in hun matching kerst-oufits voor het kiekje. Schattig!

1986 Christmas

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Laatste nieuws

Zie ook