Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Brooklyn zet vader David te kijk

Brooklyn Beckham heeft zijn vader weer eens voor gek gezet op social media. De zoon van David en Victoria Beckham deelde via Instagram een foto van zijn slapende vader. Op het plaatje is te zien dat Brooklyn zijn vader heeft bedekt met chocolaatjes en snoepjes. “Ik heb mijn vader al slapend gevonden”, schrijft de zestienjarige tiener bij de foto.

Brooklyn en David delen wel vaker gekke foto’s van elkaar via social media. Het lijkt erop dat de twee er een sport van hebben gemaakt om elkaar voor gek te zetten. David deelde deze week al eens een foto van zijn zoon naast een verkleed kerstfiguur. “Brooklyn en zijn stoere look… Sorry, maar deze foto moest ik even met jullie delen. Ik hou van je hoor grote jongen”, schreef hij bij het kiekje.

Caught my dad asleep. @davidbeckham @victoriabeckham #kissesfromthebeckhams

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Beyoncé verrast brandslachtoffertje

Beyoncé heeft de achtjarige Safyre Terry een extra mooie kerst bezorgd. De wereldberoemde zangeres stuurde het brandslachtoffertje een pakketje met daarin onder andere een T-shirt, diadeem en een handgeschreven kaart, meldt TMZ.

“Aan mijn overlever Safyre! Jij bent zo’n geweldige inspiratiebron. Ik wens je mooie feestdagen toe”, schreef Beyoncé in het kaartje. De familie van Safyre laat de entertainmentsite weten dat het meisje een grote fan is van de zangeres.

Safyre verloor haar vader, zusje en twee broertjes door een aangestoken brand. Het meisje raakte voor 75 procent verbrand, maar overleefde. Ze is opgenomen in het gezin van haar tante, die een oproep deed om Safyre zo veel mogelijk kaartjes te sturen voor de kerst. En dat is zeker gelukt! Het meisje ontving maar liefst duizenden kaarten en cadeau’s, waaronder een van de Amerikaanse president Obama.

Bella Hadid en The Weeknd uit elkaar

Bella Hadid en The Weeknd zouden uit elkaar zijn. Het 19-jarige model en de 25-jarige zanger hebben de kerstdagen niet samen doorgebracht en zouden te druk hebben voor een relatie. Dat meldt E! News. “Ze hebben het allebei erg druk en daarom besloten tijdelijk uit elkaar te gaan. Ze spreken elkaar nog wel, maar hebben geen relatie meer”, aldus een bron.

Bron: ANP, E! News, TMZ, Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook