De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Heeft Tyga Kylie ten huwelijk gevraagd?

Kylie Jenner moet wel héél lief zijn geweest dit jaar. De realityster vond namelijk een peperdure (en gigantische) diamanten ring onder de kerstboom. Ze deelde een kiekje van de ring op Instagram en al snel gingen er geruchten rond over een verloving met Tyga. Wel hadden fans zo hun twijfels omdat Kylie de ring, die volgens  The Mirror maar liefst 40.000 euro kostte, aan haar linkerhand zou moeten dragen.

Kylie maakte al snel een eind aan de rumoer. “Elk jaar organiseert mijn moeder een gigantisch kerstfeest en dit jaar was het zo leuk (en sprankelend)! Het was heel bijzonder om het einde van zo’n groot jaar te vieren met al mijn vrienden en familie… en met een extra speciaal cadeau van een speciaal persoon. En NEE, ik ben niet verloofd”, schreef ze op haar website.

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

Chris Brown en Scott Disick steunen elkaar

Chris Brown en Scott Disick hebben allebei zo hun issues gehad met drank. Maar de twee vrienden letten nu goed op elkaar. Volgens TMZ helpen ze elkaar om van ‘de middelen’ af te blijven.

De rapper en de ex van Kourtney Kardashian zijn in korte tijd heel goed bevriend geraakt. Van de week gingen ze samen op stap maar het enige wat ze dronken was water. De twee mannen zitten in hetzelfde schuitje. Ze hebben een of meerdere kinderen met hun ex, en de vrouwen dreigen hen omgang met de kleintjes te ontzeggen als ze hun leven niet beteren.

De mannen steunen elkaar op moeilijke momenten, iets wat goed kan helpen om de drank te laten staan.

Bron: ANP, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook