Grazia’s Top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Je speelt Monopoly al die tijd al verkeerd

Monopoly… Ieder kind heeft het wel gespeeld! Urenlang zat je aan de eettafel, probeerde je als een gek zoveel mogelijk straten te krijgen en sprong je een gat in de lucht zodra je op de Kalverstraat stond. Maar wat je niet wist, is dat je het spel al die tijd al verkeerd speelt!

via GIPHY

2) FOTO: Roxeanne Hazes gaat topless

Als je op de Instagram-pagina van Roxeanne Hazes kijkt, lijkt ze héél wat zelfvertrouwen te hebben. Toch liet de zangeres eerder weten dat ook zij onzeker is over haar lichaam en héél wat foto’s maakt voor ze er eentje post. Maar ondanks het feit dat ze niet altijd zeker van zichzelf is als het gaat om haar uiterlijk, liet ze dit keer wel héél veel van zichzelf zien.

3. Nieuwe foto van Yolanthe’s baby Xess Xava

Het is al een hele tijd stil rondom Yolanthe. In alle rust geniet ze tijdens de feestdagen van haar 2,5 maanden oude zoontje Xess Xava en familie. Nu is er een tweede foto van de kleine spruit opgedoken.

Laatste nieuws

Zie ook