Déze pup heeft een heuse doggy make-over gehad

Over een Christmas miracle gesproken... Deze shi tzu pup genaamd Pudding werd op kerstavond gevonden. Hij was er erg sle...

Lees ook

Over een Christmas miracle gesproken… Deze shi tzu pup genaamd Pudding werd op kerstavond gevonden. Hij was er erg slecht aan toe; hij was vastgebonden en in de regen achtergelaten, maar ook ernstig verwaarloosd en verblind door zijn eigen vacht. Gelukkig werd-ie nét op tijd gevonden door de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA).

Boos en verdrietig

‘De staat waarin Pudding verkeerde toen ik hem vond, maakt me zó boos en verdrietig. Ik kon het me niet voorstellen dat iemand hem zo erg verwaarloosde en dumpte op kerstavond’, vertelde Sarah Morris aan DailyMail. ‘Hij was drijfnat. We hadden hem  vastgebonden in de stromende regen gevonden’.

‘Puddings vacht zat zo erg in de klitten rondom zijn benen en gezicht dat hij niets meer kon zien met zijn rechteroog. Hij zat onder de vlooien en zijn nagels waren heel erg lang. Ik ben meteen met hem naar een dierenarts geweest die hem een lichaamsscore van een 3 1/2 op een schaal van 10 gaf, hij was dus erg dun’, voegde Sarah eraan toe. ‘Hij moet doodsbang geweest zijn.’ Gelukkig gaat het nu veel beter met Pudding. Zijn vacht is getrimd, hij heeft een vlooienbad gekregen en krijgt dankzij de RSPCA genoeg te eten. Bekijk HIER zijn enorme transformatie.

Bron: DailyMail

Laatste nieuws

Zie ook