Grazia’s grote jaarhoroscoop voor 2016

Jouw carrière gaat komend jaar als een speer en je dompelt je onder in liefde en sex. Of toch niet? Lees hier hoe jouw j...

Lees ook

Jouw carrière gaat komend jaar als een speer en je dompelt je onder in liefde en sex. Of toch niet? Lees hier hoe jouw jaarplan voor 2016 eruit ziet.

RAM 21-3 T/M 20-4

WORK HARD: Wat job en carrière betreft, blijf je in 2016 zoekende en een tikje rusteloos. Dit heeft alles te maken met onruststoker Uranus. Deze planeet staat het hele jaar door in jouw teken en daagt je soms behoorlijk uit. Toch brengt deze planeet je ook het een en ander. Zo bruis je van de ideeën en laat je je niet zo snel beperken. Je gaat beter om met je verantwoordelijkheden en je laat je niet meer zo leiden door je impulsen. En dat komt je carrière zeker ten goede. Zo kom je steeds beter in je vel te zitten en creëer je een job die je op het lijf geschreven is. Je weet beter wat je wilt en wat je doelen zijn. Houd de maanden maart, april en september in de gaten. Dan ga je knallen! Door ?te solliciteren naar je droombaan of te starten met je eigen bedrijf.

PLAY HARD: Uranus heeft ook effect op je liefdesleven in 2016. Steekt je relatie niet goed in elkaar, of word je in je vrijheid beperkt, dan komt er een einde aan. Ook?al is dit pijnlijk, uiteindelijk zijn jullie beiden beter af. Maar dat zie je later pas in. Wat liefde en sex betreft mag je een erotisch en spectaculair jaar verwachten. Zeker wanneer je single bent of hunkert naar onenightstands:? dan hebben de planeten wat voor je in petto. Vooral in mei, juni en november worden al je zintuigen geprikkeld en weet je niet wat je overkomt. Zoek je naar jouw prins op het witte paard? Die kan plots voor je neus staan dit jaar. Dat kan niet anders dan uitgroeien tot iets intens en serieus. Zowel tussen de lakens als in je relatie wordt het dit jaar absoluut niet voorspelbaar of saai. En daar hou jij wel van.

STIER 21-4 T/M 20-5

WORK HARD: Als relaxed aardeteken ben jij fan van stabiliteit en zekerheid. En dat streef je ook altijd na. Gelukkig is dit precies wat de planeten voor jou in petto hebben dit jaar. Dus je kunt opgelucht ademhalen. Toch kun je niet lui achterover leunen en chillen. Want je wordt positief geprikkeld met mooie mogelijkheden en kansen die je vooruit kunnen helpen in je carrière. En als klap op de vuurpijl levert het je nog extra geld op ook! Stagneer de boel niet met je eigen onzekerheid of faalangst. Want dat zou zonde zijn. Je wordt dit jaar gewoon beloond voor al die jaren die je keihard hebt gewerkt. Grijp dus alle kansen die je in februari, april, juli en augustus toegeworpen worden. Dat stimuleert niet alleen je carrière, maar vergroot ook nog eens je talenten en vaardigheden. Wanneer je dit jaar hard werkt, word je er rijkelijk voor beloond!

PLAY HARD: Het ziet er in? 2016 op liefdesvlak helaas iets minder rooskleurig uit. Zeker wanneer je een vaste relatie hebt. Wanneer daar al tijden problemen spelen, kun je daar nu echt je ogen niet meer voor sluiten. Dat zou puur en alleen uitstel van executie zijn. Het is van belang dat je in 2016 de waarheid onder ogen ziet. Voor je eigen bestwil. Ben je (nog) single dan werpen de planeten wel nog wat aantrekkelijke exemplaren op je pad. Met name in mei en december. Toch gaat het allemaal niet vanzelf. Je zult zelf initiatieven moeten nemen om je zintuigen te laten shaken. Maar ben je die drempel eenmaal over, dan gaat er seksueel een hele nieuwe wereld voor je open. Je ontdekt standjes en gevoelens waarvan je het bestaan niet voor mogelijk had gehouden. En dat maakt 2016 uiteindelijk intens, erotisch en onvergetelijk!

TWEELINGEN 21-5 T/M 20-6

WORK HARD: Na een aantal turbulente jaren is het goed? om te weten dat de planeten in 2016 weinig schokkends of onverwachts in petto hebben voor je. Maar als je zelf veranderingen wilt aanbrengen, kan het verrassend worden. Dat heb je echter volledig zelf in de hand. Je zult dit jaar veel tijd besteden aan het ontdekken van wat je echt wilt, zeker wat betreft je carrière. Is dat je op een gegeven moment helder, dan ga je als een speer en kun je mooie sprongen maken. Maar dan moet je wel in actie komen. Doe je dat, dan worden de maanden april, juni, oktober en november ronduit spectaculair. Blijf niet hangen in werk dat je doodongelukkig maakt. Vind je passie en jaag in 2016 je dromen na. De planeten staan voor je klaar dit jaar, om je op alle fronten te ondersteunen.

PLAY HARD: Op het vlak van de liefde kent 2016 wel wat ups?& downs voor Tweelingen. De kans is erg groot dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan dit jaar. Zeker wanneer het al een tijdje niet zo botert tussen jou en je lover. Dit speelt vooral in januari, augustus en november. Toch is er nog wel potentie, maar daar moet je hard en serieus aan werken met elkaar. Als single geniet je tot het najaar van het vrijgezellenbestaan en de hete onenightstands die daarbij horen. Vanaf september hunker je meer naar vastigheid en een serieuze relatie. Die kans komt in oktober voorbij, in de vorm van een lekker ding met inhoud. Vooral in bed zijn jullie een magische combinatie. En kan hij jou zelfs nog iets leren! Maar ook goede gesprekken zijn aan de orde. En dat maakt hem voor jou in ieder geval Mr. Perfect.

KREEFT 21-6 T/M 22-7

WORK HARD: Sinds half? 2015 ben je in een rustiger vaarwater gekomen, Kreeft. Zeker wat je baan en carrière betreft. ?De grootste onrust is voorbij en gelukkig zet die trend zich in 2016 voort. Schokkende invloeden of veranderingen blijven achterwege en je bepaalt steeds meer je eigen lot. Helaas struikel je nog steeds over onzekerheid en twijfels, die totaal niet gegrond zijn. Het staat je ontwikkeling en een bloeiende carrière in de weg. Het is dit jaar van belang dat je je waarde weer ziet en erkent. Ben je daartoe in staat, dan beloven de planeten bijzondere kansen en een carrière waar je veel meer energie en voldoening uithaalt. Ga ervoor in maart, juli en september. En laat je verwonderen en verbazen. Krijg je niet meteen de baan die je graag wilt, treur dan niet te lang. Het is dan ergens goed voor. Er staat dan iets veel beters voor jou op stapel!

PLAY HARD: Als zorgzaam en gevoelig type sta je graag klaar voor je lief. En offer je jezelf maar al te graag op. Die neiging heb je in het begin van 2016 ook nog, maar daar kom je niet zomaar mee weg. Wanneer je steeds weer over je eigen grenzen heengaat, krijg je daar last van. Vooral in juni en augustus. Gelukkig krijg je dit jaar steeds meer de behoefte om je eigen lot te bepalen en jezelf eens voorop te stellen. En dat is een goede ontwikkeling die zowel jezelf als je relatie absoluut ten goede komt. Ben je nog single, dan scoor je een hot date in maart, juli, september of december. Blijf wel reëel: je hebt de neiging om hem of jullie relatie te idealiseren. En dat kan tot teleurstellingen leiden. Ook hier geldt: zet jezelf op de eerste plek, dan volgt de ideale lover vanzelf.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

WORK HARD: Je komt dit? jaar voor belangrijke keuzes?en beslissingen te staan, Leeuw. Zeker op het vlak van je werk?en carrière. Het handhaven en bewaken van je eigen waarden, normen en principes zijn daarbij essentieel. Laat in ieder geval de planning los. Want het jaar verloopt totaal anders dan jij denkt. Dit hoeft geen verkeerde ontwikkeling te zijn, integendeel. Als je in staat bent om ervoor open te staan, brengt het je zoveel meer. Neem in ieder geval de tijd voor het maken van een belangrijke keuze of stap in je carrière. Dan beloven de planeten in maart,?juni en november bijzondere en lucratieve ontwikkelingen. Zolang het maar goed voelt en werkelijk bij je past, kan het echt niet fout gaan. Durf ook ergens om te vragen. Niets is wat dat betreft het komende jaar te gek. Je zult?in 2016 gewoon versteld staan van de resultaten.

PLAY HARD: Tot de zomerbreak botsen jij en je lief regelmatig met elkaar. En dat maakt de sfeer en romantiek er niet beter op. Om maar te zwijgen over de activiteit tussen de lakens. Nog nooit is het daar zo stil en inactief geweest. Dit kan ertoe leiden dat je je onverwacht tot iemand anders aangetrokken voelt. En dat maakt het erg gecompliceerd. Ook dan is het belangrijk dat je je eigen waarden en normen in acht neemt, om pijnlijke keuzes en beslissingen te voorkomen.?Besef goed wat je hebt en wat je kunt verliezen. Denk daarbij vooral aan de langere termijn. Ben je een vurige single die hunkert naar passie en sex, dan maak je de meeste kans in mei, juni of oktober. Dan komen er meerdere gegadigden op je pad, die? je graag willen voorzien van hartstochtelijke nachten.

MAAGD 24-8 T/M 22-9

WORK HARD: Fortuinlijke planeet Jupiter staat in jouw teken, dus je mag in 2016 rekenen op positieve ontwikkelingen en mooie veranderingen. Zeker op het gebied van werk, carrière en geld is dit je lucky year! Je staat dit jaar veel optimistischer en ruimdenkender in het leven en dan trek je ook meer positieve situaties en ontwikkelingen aan. Wil je graag veranderingen qua werk, dan word je geholpen door de planeten. Je krijgt de kans om iets totaal anders te gaan doen als je dat wilt, of om grote sprongen te maken in je huidige carrière. The sky is the limit. Wat dat betreft heb jij het roer in handen dit jaar. Het kan niet anders dan een daverend succes worden. Dus laat je in 2016 vooral niet tegenhouden en durf groots te dromen.

PLAY HARD: Het enige minpunt op dit vlak is een fikse botsing tussen jou en je lief in maart en augustus. Dat heeft een flinke impact, maar brengt jullie uiteindelijk dichter bij elkaar, en de passie terug in bed. Breng zoveel mogelijk tijd met elkaar door in 2016, dan wordt het alleen maar beter, hartstochtelijker en dieper. Vooral april, september en november zijn hier zeer geschikt voor. Is de koek op? Wees daar dan ook eerlijk in. Dan is uit elkaar gaan de beste optie. Ben je nog single, dan hebben de planeten een erotische en romantische ontmoeting voor je in petto. Deze persoon zal je leven voorgoed veranderen. Look your best in april en september, dan ben je gewoonweg niet te weerstaan. En komt je sex- en liefdesleven in een opwindende achtbaan terecht.

WEEGSCHAAL 23-9 T/M 22-10

WORK HARD:? Het jaar begint rustig, maar zelf ben je behoorlijk rusteloos. Als Weegschaal vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je oneindig blijft wikken en wegen. Toch is het absoluut van belang dat je knopen doorhakt. Anders ondermijn je jezelf en loop je in 2016 fantastische kansen en carrièremogelijkheden mis. Volg je hart en baseer je beslissingen daarop. Dan kan het niet anders dan een supergoed en succesvol jaar worden. De maanden april, mei, augustus en oktober zijn daarbij enorm van belang. Je krijgt dan alle kansen om vooruit te komen of een job te vinden, die beter aansluit bij je mogelijkheden en talenten. Krijg je de mogelijkheid om een aanvullende studie, training of opleiding te volgen, grijp die dan met beide handen aan. Het brengt je namelijk uiteindelijk precies waar je zijn wilt en daarmee verdwijnt ook meteen die tergende rusteloosheid.

PLAY HARD: Je bent als Weegschaal een gezelschapsdier pur sang, die het vreselijk vindt om alleen te zijn. Dan hebben de planeten voor jou als single in ieder geval goed nieuws. Look your best in april en september, want dan staan er erotische en romantische ontmoetingen en ontwikkelingen op stapel. Je zult als charmante single dus niet lang alleen zijn. Heb je al een vaste relatie, dan moet er in februari, juni of december echt eens serieus met elkaar worden gesproken. ?Er is een issue dat uitgepraat en opgelost moet worden. Anders kunnen jullie niet op prettige voet verder. Toch lijkt dit geen dramatische ontwikkeling te worden. De planeten beloven namelijk een mooi en positief resultaat. Jullie lijken er wel uit te komen. Zorg wel dat het spicy blijft wat sex betreft. Want op?dat vlak suddert het nog te veel. Verras hem met sexy lingerie of daag hem uit te experimenteren.

SCHORPIOEN 23-10 T/M 22-11

WORK HARD: Je hebt het komende jaar vuurplaneet Mars regelmatig aan je zijde. En dat maakt je enorm actief, avontuurlijk en vol bewijsdrang. Zeker als het om werk en carrière gaat. Je bent in 2016 zeer gedreven en ambitieus en dat legt je geen windeieren. Je boekt het ene succes na het andere en een vette promotie zit er ook nog wel in. Mits dat je ambitie is natuurlijk. Je hebt in 2016 een duidelijk doel voor ogen en je laat je niet tegenhouden. Dat brengt je ver, maar daar maak je niet altijd vrienden mee. April, juni en oktober brengen onstuimige ontwikkelingen met zich mee. Waardoor je aan de ene kant succesvol presteert, maar het aan de andere kant escaleert. Leer daar je lessen uit en weet dat je uiteindelijk precies daar terecht komt, waar je met al je talenten thuishoort.

PLAY HARD: Na wat roerige jaartjes op liefdesgebied, wordt het in 2016 eindelijk weer rustiger. Je relatie is dit jaar stabiel te noemen. Ook al is je lover het niet altijd eens met de hoeveelheid tijd die je in je werk of carrière stopt. Dit kan vooral aan het begin van het jaar zorgen voor discussies en een gespannen sfeer. Gelukkig weten jullie daar uiteindelijk een mouw aan te passen. Als single Schorpioen staat je in 2016 een bijzondere nieuwe romance te wachten. Daar kun je reikhalzend naar uitkijken. Het betreft een aantrekkelijk persoon die je al langer kent. Hij is een vriend, kennis of collega. Eerder deed hij je niet zoveel, maar ineens slaat de vonk over. En dan is het hek van de dam. Tussen de lakens en in real life zijn jullie een perfecte match. En dat stralen jullie ook uit!

BOOGSCHUTTER 23-11 T/M 21-12

WORK HARD: Saturnus, de planeet van vasthoudendheid, realisme en ambitie, staat ook dit jaar nog in jouw teken. Dit maakt je serieuzer dan anders. Zeker wanneer het om je job, carrière? of andere verplichtingen gaat. Je besteedt in 2016 veel tijd en energie aan je carrière en dat gaat soms ten koste van het plezier en de ontspanning. Aan de andere kant brengt het je ook het een en ander. Het is van belang dat je weet wat je werkelijk wilt, want er komen dit jaar veel mogelijkheden op je pad. Wanneer je dan geen richting kunt bepalen, stagneert je carrière. Zorg dus dat je dit helder krijgt voor jezelf, dan kun je in september spijkers met koppen gaan slaan. Geduld en volharding worden dit jaar beloond.

PLAY HARD: Vooral aan het begin van het nieuwe jaar verloopt je relatie moeizaam. Jij en je lief zijn het over een hoop zaken niet eens en dat zorgt voor spanningen. Vooral de maanden januari, februari en juni kennen dit probleem. Gelukkig beloven?de planeten een prettige nieuwe balans vanaf de zomer. En dan groeien jullie ook seksueel weer meer naar elkaar toe. Als single heb je in 2016 niet zo’n behoefte aan onenightstands. Je gaat liever voor het serieuzere werk. Gewoon wachten op Mr. Right. Helaas heb je daar wel wat geduld voor nodig. Hij komt heus aangegaloppeerd op zijn witte paard, maar niet meteen. Houd er rekening mee dat de vonken op z’n vroegst overspringen in oktober of november. Maar hij zal absoluut het wachten waard zijn! Geef? dus de hoop niet te snel op.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

WORK HARD: Je hebt een? pittig en allesbehalve eenvoudig jaar achter de rug. Er is veel gebeurd en veranderd, maar het heeft je ook nieuwe inzichten gebracht. De veranderingen zijn in 2016 nog niet van de baan, maar ze zijn gelukkig minder schokkend en drastisch. Het is belangrijk dat je het komende jaar dicht bij jezelf en jouw ideeën blijft. Ook al kom je voor uitdagingen en problemen te staan in je carrière. Alle tijd, energie en aandacht die je dit ?jaar in je werk steekt, blijven niet onbeloond. De planeten beloven ook nog mooie mogelijkheden?en kansen, mits je bij jezelf blijft. Vooral in maart en april kun je veel bereiken, ook wanneer je besluit om voor jezelf te beginnen of voor een totaal andere carrière te gaan. Uiteindelijk komt het in 2016 allemaal goed en beland je precies waar je wilt zijn.

PLAY HARD: Als single Steenbok moet het wel heel bizar lopen, wil jij dit jaar niet tegen een aantrekkelijke hunk aanlopen.?Die kans is groot in februari, mei, oktober en december. Wacht dan niet te lang met actie ondernemen. Voor je het weet wordt hij door een ander veroverd. Wees ook op liefdesvlak ambitieus. Dan wordt het hot, zinderend en erotisch. Heb je een lover, dan kent 2016 wat ups & downs. In augustus, september en november slaat de vlam in de pan en zijn er serieuze issues te bespreken. Of neem die beslissing die hard nodig is. Alleen dan kunnen jullie weer goed samen verder. Haal ook je sexleven regelmatig uit de winterslaap in 2016. Dat helpt eveneens om je ingedutte relatie nieuw leven in?te blazen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

WORK HARD: Voor jou is het? in 2016 letterlijk hard work op?het gebied van baan en carrière. Je komt dit jaar voor pittige uitdagingen te staan. Je kunt veel bereiken, maar niet zonder slag of stoot. Soms wordt de druk te groot en eis je te veel van jezelf. En dan lijdt je gezondheid eronder. Daarom is het in 2016 essentieel dat je je grenzen bewaakt en niet alle verantwoordelijkheden op je neemt. Anders kom je jezelf in januari, februari of september flink tegen. Kijk echter uit naar mei en juli. Dan lijkt het tij te keren: je krijgt een prachtig aanbod of?een mogelijkheid die je niet kunt afslaan. Grijp alles met beide handen aan. Dat is namelijk de kans waar je al zo lang op zit te wachten! Zolang je jezelf en je gezondheid in acht neemt, kan het komende jaar je veel brengen. Zelfs meer dan je voor mogelijk had gehouden.

PLAY HARD: Op het gebied ?van liefde en sex staat je een ?mooi jaar te wachten. Er passeren veel momenten de revue waarop jij als single iemand tegen het sexy lijf kunt lopen. Maar dan moet je je er wel voor openstellen. Jij bent soms zo in je eigen wereld en gedachten verzonken, dat je? niet eens doorhebt dat jouw ?Mr. Right voor je neus staat. Durf jezelf dan ook kwetsbaar op te stellen. Dat is de enige manier om de pure aantrekkingskracht om?te buigen naar een relatie met serieuze potentie. Jouw prins? kan in maart, augustus, oktober, november of december in je leven komen. Zorg dan dat je alert bent. Heb je een relatie, dan krijgt je sexleven een positieve boost.? Je staat meer open voor hete?en erotische experimenten. En dat kan niet anders dan een zinderend jaar opleveren tussen de lakens.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

WORK HARD: Door een ?lastig aspect tussen planeten Neptunus en Saturnus, wordt je zelfvertrouwen dit jaar regelmatig ondermijnd. En dat is natuurlijk geen gunstige ontwikkeling voor je job of carrière. Wanneer je je laat leiden door je onzekerheid en angsten, loop je tal van prachtige kansen en mogelijkheden mis. Verschuil je dus niet achter een steen en ga ervoor. Ook al is ?dat hard werken. Werk aan je zelfvertrouwen of zoek desnoods hulp daarbij. Het is zonde om mee te gaan in twijfels en onzekerheden. In de maanden mei, oktober, november en december krijg je? de kans om jezelf te bewijzen.?En te kijken of je je angsten en onzekerheden hebt overwonnen. Is dat het geval, dan kun je het heel ver schoppen. Dan kun je in 2016 zelfs je stoutste dromen op het gebied van job en carrière gaan waarmaken. En dat heb je dan volledig aan jezelf te danken.

PLAY HARD: De planeten ?zijn je op dit vlak in 2016 zeer gunstig gezind. Heb je een vaste relatie, dan kun je dit jaar volledig op je lover bouwen en vertrouwen. Hoe moeilijk je het soms ook hebt. In augustus kan het misschien een tikkeltje tegenzitten, maar dat is zo weer opgelost. Je sexleven brengt je de nodige ontspanning en ontlading en zorgt ervoor dat jullie nog dichter naar elkaar toe groeien. Ben je een single Vissen, dan hebben de planeten in februari, april, juli en oktober romantische ontwikkelingen voor je in petto. Mits je ervoor open staat en niet te veel aan jezelf twijfelt. Ben je daartoe in staat, dan is alles mogelijk. En brengt de liefde je naar ongekende hoogtes. Dit helpt ook je zelfvertrouwen te vergroten. En dat is absoluut onmisbaar voor jou, op alle fronten dit jaar. Dus dompel jezelf in 2016 onder in liefde en sex!

Laatste nieuws

Zie ook