Dit is het moeilijkste Wifi-wachtwoord ooit

Wanneer je moet inloggen op een nieuw Wifi-netwerk is het altijd spannend wat je tegen gaat komen, want tegenwoordig mak...

Lees ook

Wanneer je moet inloggen op een nieuw Wifi-netwerk is het altijd spannend wat je tegen gaat komen, want tegenwoordig maken we er een sport van om onze netwerken én wachtwoorden de allergrappigste en moeilijkste namen te geven. Wij presenteren u: het moeilijkste Wifi-wachtwoord van 2015.

Je moeder is een wifi

Van Jemoederiseenwifi voor netwerken tot aan Mijnnaamis voor wachtwoorden, in deze moderne tijd bedenken we maar wat graag ‘originele’ varianten. Maar hoe origineel kun je vandaag de dag nog zijn? De makers achter het YouTube-kanaal RocketJump hebben waarschijnlijk het meest originele – of in ieder geval meest irritante – Wifi-wachtwoord ooit bedacht. Namelijk: fourwordsalluppercase.

Fourwordsalluppercase

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden (Nl. vertaling: vierwoordenallemaalhoofdletters) bestaat het wachtwoord niet uit vier woorden en komt er ook géén hoofdletter aan te pas. Irritant? Ja zeker, probeer dit wachtwoord maar eens aan iemand uit te leggen. De video van RocketJump is in slechts 2 dagen al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Wedden dat dit wachtwoord een van de meest populaire in 2016 gaat zijn?

Lees ook: Zo makkelijk is het om iemands wachtwoord te krijgen

Bron: Metro UK, beeld: YouTube/RocketJump

Laatste nieuws

Zie ook