‘Relatie Rafael van der Vaart en Christie over’

Het zit Rafael van der Vaart niet mee in de liefde. Vier maanden nadat bekend werd dat hij een relatie had met het 23-ja...

Lees ook

Het zit Rafael van der Vaart niet mee in de liefde. Vier maanden nadat bekend werd dat hij een relatie had met het 23-jarige model Christie, zou de liefde alweer over zijn, weet Shownieuws.

Over en uit

Drie maanden na de pijnlijke breuk met Sabia, werd Rafael alweer met een nieuwe vrouw gespot. “Ik zal niet ontkennen dat ik een vriendin heb, maar het is nog pril. Ze is hier een aantal keer geweest en we hebben het leuk”, liet Rafael toen weten. Christie had zijn hart veroverd, maar verdween ook weer snel uit de spotlights. Vier maanden later, net voor de feestdagen, zou er een einde aan hun romance gekomen zijn. Christie zag de breuk volgens de Telegraaf niet aankomen.

Slechte timing

Een bron vertelt aan Story dat de voetballer nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. “Christie bracht hem weer geluk, maar het was niet het juiste moment om een nieuwe romance aan te gaan. Er was nog te veel oud zeer.” Niet gek, aangezien Rafael de afgelopen maanden constant in de media stond door de zwangerschap van zijn ex Sabia.

Eén ding is zeker: 2016 wordt een nieuw en fris jaar voor Rafael.

Lees ook: Is dit de reden van de breuk van Sabia en Rafael?

Bron: Shownieuws, Story, Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook