Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel: het dubbeldikke Body Issue. Fit girl Sylvie M...

Lees ook

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel: het dubbeldikke Body Issue. Fit girl Sylvie Meis siert in sporty outfit de cover. Ze moet als lingeriemodel constant in shape zijn en vertelt dan ook hoe zij dit doet. Maar dat is niet alles. Het jaar 2015 was namelijk een jaar met veel ups and downs voor miss Meis en daar vertelt ze dan ook openhartig over. Niet alleen Sylvie blikt terug op het jaar 2015, maar ook Doutzen Kroes. Haar grootste beslissing dit jaar was haar vertrek bij Victoria’s Secret en de reden komen we nu allemaal te weten. Ook laat het topmodel eerlijk weten wat ze van de nieuwkomers zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner vindt. Daarnaast deelt Yolanthe Sneijder-Cabau in haar column haar geheim over hoe zij de strijd aanging tegen de zwangerschapskilo’s. Verder staat het hele nummer in het teken van sporten, health en gezond eten. Zo lees je wat de laatste sportkleding-trends zijn, delen Ymre Stiekema en haar verloofde en trainer Wouter Komdeur hun body secrets, zetten we de foodtrends van 2016 op een rij en gingen vijf redactieleden de Grazia’s Detox Challenge aan. Omdat het jaar bijna ten einde is, blikken we ook terug op alle hoogtepunten van 2015 én kijken we wat er voor jou in 2016 in de sterren staat.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...