Hollywood Breakfast

Jááá, de laatste Hollywood Breakfast van het jaar! Ook vandaag geven wij jou de ins en outs over het celeb nieuws dat je...

Lees ook

Jááá, de laatste Hollywood Breakfast van het jaar! Ook vandaag geven wij jou de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Harry Styles aan de slag met solowerk’

Oi oi oi, gaat na Zayn Malik ook Harry Styles het 1D-schip verlaten? Nu het voorlopig laatste concert van de band nog maar net achter de rug is, stort Harry zich al op zijn eigen project: zijn solocarrière.

Amerikaanse media merkten op dat de zanger vier titels heeft geregistreerd bij de American Society of Composers, Authors and Publishers. Styles staat vermeld als de enige performer van de nummers, die de titels 5378 Miles, Already Home, Coco en Endlessly hebben gekregen. Sterproducer Gary Go en Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid staan vermeld in de credits van de liedjes.

Het is de bedoeling dat Harry over anderhalf jaar gewoon weer op het podium staat met Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson. Ondanks dat veel fans bezorgd van zich lieten horen benadrukte de groep dat de breuk echt tijdelijk is. Behalve vakantie vieren meldden de jongens eerder al dat ze solowerk willen opnemen.

Chris Rock: Jennifer Lawrence mag niet klagen

Volgens Chris Rock heeft Jennifer Lawrence geen reden tot klagen. De 25-jarige actrice heeft eerder haar beklag gedaan over het feit dat vrouwen in de filmindustrie minder verdienen dan mannen voor een vergelijkbare rol. Maar Rock ziet dat anders. Tegen The New Yorker zegt hij dat Lawrence veel meer reden tot klagen zou hebben als ze zwart was.

“Zwarte vrouwen hebben het het moeilijkst in de showbizz”, zegt de komiek, “Je hoort Jennifer Lawrence klagen dat ze minder betaald krijgt omdat ze vrouw is. Als ze zwart was, had ze pas echt een probleem.”

In oktober schreef Lawrence een vlammend betoog over de ongelijkheid in honoraria voor mannen en vrouwen in Hollywood. Dit verschil kwam aan het licht toen hackers in 2014 hadden ingebroken in het computersysteem van Sony Pictures.

Duff vindt combi werk en moederschap lastig

Hilary Duff vindt het niet makkelijk om het moederschap en haar carrière te combineren.

“Het moet altijd allemaal maar kunnen”, zegt de alleenstaande moeder in het februarinummer van het tijdschrift Redbook. “Ik denk dat dat tot een bepaalde hoogte wel kan, maar allebei voor de volle 100 procent is zwaar. Je gaat toch steken laten vallen, in je werk of privé.” De actrice en zangeres, moeder van Luca Cruz van drie, voelt zich extreem schuldig als ze druk is met haar werk.

Nu ze moeder is, zegt Hilary meer moeite te hebben met altijd maar in de belangstelling te staan. “Toen ik Luca had gekregen, ging ik naar buiten. Ik was, in mijn borstpomp-periode, nog stevig en droeg comfortabele kleding. Het commentaar in de bladen loog er niet om! Maar ik was zo gelukkig dat het me eigenlijk niet veel kon schelen. Pas later realiseerde ik me hoe gemeen en confronterend dat was”, aldus de nu 28-jarige Duff.

Lees ook de Hollywood Breakfast van gister, woensdag 30 december

Bron: BuzzE, beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook