Gordon valt collega’s aan

Gordon kijkt niet met een positief gevoel terug op zijn tijd als lid van De Toppers. Sterker nog: hij heeft geen goede d...

Gordon kijkt niet met een positief gevoel terug op zijn tijd als lid van De Toppers. Sterker nog: hij heeft geen goede dingen over zijn collega’s te zeggen: “Jeroen van der Boom is zo fake en nep.”

Fake en nep

Gordon stopte in 2011 met De Toppers, iets dat hij in 2009 ook al eens tijdelijk had gedaan. In 5 jaar later zei Gordon dat zijn vertrek te maken had met de kwade dronk van René en met Jeroen die hem uit de Toppers wilde hebben. Jeroen van der Boom ontkent dat. Gordon: “Joh, laat Jeroen van der Boom lekker gaan. Die man is zo fake en nep, daar hoort zo’n reactie bij, zijn ontkenning is totaal voorspelbaar.”

“En Froger wás al niet te genieten, vanwege dat drankprobleem van hem”, aldus Gordon. “Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt is het een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen.”

Leugenaars

Gordon moet altijd lachen als hij de drie overgebleven Toppers op televisie ziet doen ‘alsof ze het allemaal zo leuk hebben samen’. “Wat een leugenaars allemaal!”, zegt de 47-jarige artiest. “Ik heb Jeroen en Gerard er niet zo lang geleden nog over gesproken. Tot op de dag van vandaag is het haat en nijd. De sfeer is niet te harden, achter de schermen verachten ze elkaar.”

Geld

Wat hij wel mist, is het geld, vertelt hij in een interview met Volkskrant Magazine. Gordon verdiende zo’n anderhalve ton per optreden. “Dat is het enige wat ik mis: dat geld binnenhalen”, laat ‘Goor’ weten.

Bron: BuzzE, Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws