‘De nieuwe liefde van Justin Bieber’

Na zijn on/off relatie met Selena Gomez, is Justin Bieber nooit meer écht verliefd geworden. Op een paar korte flings na...

Lees ook

Na zijn on/off relatie met Selena Gomez, is Justin Bieber nooit meer écht verliefd geworden. Op een paar korte flings na, is hij nog steeds single. Of toch niet?

Net als Kendall Jenner en Harry Styles, vierden ook hun vrienden Justin Bieber en Hailey Baldwin vakantie op Saint Barthélemy. En het begint erop te lijken dat Justin en Hailey meer dan vrienden zijn.

Intiem kiekje

Ze brachten oud & nieuw samen door en vierden het nieuwe jaar met een intiem kiekje. Op de foto die Hailey op Instagram plaatste, geeft ze de zanger van achteren een kusje in zijn nek terwijl ze hem vasthoudt.

De tortelduifjes ontkenden eerder dit jaar dat ze een relatie hadden en bleven toen volhouden dat ze goede vrienden zijn. Tja, die smoes hebben we in Hollywood vaker gehoord… Fans geloven er dan ook helemaal niks van en reageren massaal onder de foto dat het nieuwe koppel perfect bij elkaar past. Deze keer houden Justin en Hailey wijs hun lippen op elkaar, maar vroeg of laat komt de waarheid altijd boven tafel.

Lees ook: Meisje maakt 06-nummer Justin Bieber bekend, wat er dan gebeurt…

New Years

Een foto die is geplaatst door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op


Bron: Daily mail, beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook