De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Scott Disick probeert blauw oog te verbergen

Terwijl Kourtney Kardashian oud & nieuw thuis met de kinderen vierde, ging Scott zoals gewoonlijk los in een club. Nu is de vraag wat zich daar precies heeft afgespeeld. Scott werd de volgende dag namelijk op bij de apotheek gespot en deed zijn uiterste best om zijn blauwe oog te verbergen. Bekijk de foto’s hier.

Rob trekt zich weer terug

Vrienden en familie van Rob Kardashian hadden gehoopt dat zijn recente ziekenhuisopname een wake-up call voor hem zou zijn. Maar de broer van Kim Kardashian vervalt in zijn oude gewoontes. Hij sluit zichzelf weer thuis op. “Zelfs na zijn ziekenhuisopname, gedraagt Rob zich alsof hij niets met de wereld te maken wil hebben”, vertelt een ingewijde aan People. ”Hij antwoordt niet op sms’jes van mensen die oprecht bezorgd om hem zijn.”

Een paar dagen na kerst werd Rob opgenomen in het ziekenhuis met buikpijn. Volgens mediaberichten heeft de voormalig realityster diabetes. Zodra de vakantiedagen voorbij zijn willen de Kardashians met elkaar om de tafel zitten om de gezondheidssituatie van Rob te bespreken. ”De familie zal een plan maken zodra de feestdagen voorbij zijn en iedereen weer in Los Angeles is. Ze maken zich natuurlijk erg veel zorgen om Rob, dat doen ze al langere tijd.”

Khloe Kardashian rockt erop los

Wie zegt dat Khloe Kardashian elk weekend op luxe feestjes staat? You’re wrong! De Kardashian brengt net zo graag tijd door met de kinderen van haar zussen. Deze keer was de beurt aan Mason, het zoontje van Kourtney. Alle muziekinstrumenten kwamen tevoorschijn zodat de twee lekken konden rocken. “Mijn wilde vrijdagavond!” schreef bij Khloe bij de foto.

My wild Friday night!!

Een video die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook