Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ophef over foto van Badr Hari

Badr Hari dacht een leuk kiekje van hem en zijn dochtertje op Instagram te zetten, maar dat liep heel anders als verwacht. De kickbokser kreeg namelijk al snel een berg commentaar over zich heen.

Op de foto is te zien dat Amber op zijn schoot zit terwijl het lijkt alsof Badr aan het rijden is. Ook hebben de twee geen autogordel om. Daar waren fans absoluut niet blij mee en binnen no time kreeg Badr een flinke lading kritiek over zich heen. “Veiligheidsriem, mijn vriend. Zodat je je kinderen alles kan leren over veiligheid. Voorkomen is beter dan genezen”, schrijft één van zijn volgers onder het kiekje. Een ander schrijft: “Lekker veilig…”

????.

Een foto die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Drake en Amber Rose samen gespot

Move over, Wiz Khalifa! Amber Rose lijkt haar ogen te hebben laten vallen op een andere bekende artiest, namelijk: Drake. De twee werden gespot tijdens een etentje met vrienden in Miami en volgens een insider hadden ze het wel héél erg naar hun zin. “Drake en Amber Rose aten met een aantal andere mensen, maar zaten naas elkaar en hij had zijn arm om haar heengeslagen. Ze leken zeker meer dan vrienden”, vertelt een insider aan HollywoodLife.

Britney Spears begaat blunder

Celebs zijn ook maar mensen en dat maakt Britney Spears maar weer even extra duidelijk. Via Instagram laat ze haar volgers weten dat ze een blauwe plek heeft op haar voorhoofd als gevolg van een hele bekende blunder…”Goedemorgen 2016! Let niet op de blauwe plek op mijn voorhoofd … Ik ben tegen een paal op gelopen”, schrijft Britney bij een selfie. Op haar voorhoofd is een klein plekje te zien.

Afgelopen april bezeerde Spears zich ook al. Ze ging door haar enkel tijdens een van haar shows in Las Vegas. Ze maakte het concert af, maar achteraf bleek Britneys enkel flink verstuikt. Ze moest een aantal shows afzeggen.

Good morning 2016! Don’t mind the little bruise on my forehead… Ran into a pole

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Bron: ANP, HollywoodLife, Beeld: Getty, Instagram, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook