De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Taylor Swift niet blij met romance tussen Kendall en Harry

Niet iedereen is even blij met de romance tussen Kendall Jenner en Harry Styles… Taylor Swift, die zelf een geschiedenis met de One Direction-zanger heeft, zou het namelijk niet zo leuk vinden.

Een insider liet HollywoodLife weten: “Taylor hoorde van een gezamenlijke vriend dat Harry en Kendall weer samen zijn en ze is flink geschrokken. Ze kan niet geloven dat Kendall en Harry weer daten, voornamelijk na hun laatste gesprek waarin ze vertelde dat ze nooit, maar dan ook nooit, meer iets met hem zou willen.”

“Taylor en Kendall werden closer door al het geroddel over Harry. Het feit dat Harry en Kendall samen nye vierden is heel gek voor Taylor. Ze kan niets meer geloven van wat Kendall haar vertelt, niet nu ze terug is bij Harry”, voegt de bron toe.

De reden waarom Kylie Jenner haar hand vaak voor haar mond houdt

Kylie Jenner is net als haar zussen gek op selfies, maar wordt regelmatig gespot met een hand voor haar mond. Dat blijkt nu een hele duidelijke reden te hebben. “Voordat ik lip fillers gebruikte, kon ik niet praten zonder mijn hand voor mijn mond te houden”, vertelt de realityster in een interview met Elle. “Zelfs nu ben ik nog altijd niet zeker over mijn lippen.”

Kendall’s House

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

Beelden van zoenende Khloé Kardashian

Khloé Kardashian en James Harden  werden een tijdje niet samen gespot, maar lijken het erg naar hun zin te hebben samen. Tijdens een nye-feest werden de twee namelijk zoenend gespot en werd het intieme momentje van de twee vastgelegd. Bekijk de beelden hieronder:

  Happy New Year #KAMES #KhloeKardashian #JamesHarden   Een video die is geplaatst door Khloe Kardashian World (@khloekworld) op

They are so cute #KAMES Een video die is geplaatst door Khloe Kardashian World (@khloekworld) op

Bron: Perez Hilton, HollywoodLife, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook