Charlotte doet een boekje open over haar romance met Gary

Het is hét never ending Geordie Shore sprookje; de liefde tussen Charlotte Crosby en Gary 'Gaz' Beadle ofwel #Chaz. Ook...

Lees ook

Het is hét never ending Geordie Shore sprookje; de liefde tussen Charlotte Crosby en Gary ‘Gaz’ Beadle ofwel #Chaz. Ook al had Gary een kortstondige relatie met Lillie en ging Charlotte ook verder na haar zoveelste heart break, de twee bleven altijd bij elkaar terugkomen. Iets met: ‘Oude liefde roest niet’.

Zo het?

Geordie Shore-fans sprongen onlangs nog een gat in de lucht toen Charlotte en Gaz zoenend gespot werden. Want zou het dan écht? Zouden de twee weer samen zijn? In een interview met met talkshow This Morning deed de 25-jarige een boekje open over hun romance. Ze gaf toe dat zij en Gary de feestdagen samen door hebben gebracht, maar dat er verder niets meer is tussen de twee. “Ik ben single”, vertelde ze aan hosts Phillip Schofield en Holly Willoughby. “We brachten tijd samen door tijdens de Kerst. Het was leuk, maar ik wil het niet nog een keer doormaken. Ik denk dat het nu écht voorbij is”, vertelde ze. Ja ja, Charlotte.

Lees ook: #NSFW: Geordie’s Charlotte post foto van intieme delen

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook