‘Sylvie Meis zoenend gespot op vakantie’

Het moge duidelijk zijn dat Sylvie Meis nog steeds één van de meest sexy vrouwen van Nederland is. De 37-jarige vertoeft...

Lees ook

Het moge duidelijk zijn dat Sylvie Meis nog steeds één van de meest sexy vrouwen van Nederland is. De 37-jarige vertoeft momenteel in het zonovergoten Miami en geniet volop van zon, zee en strand. En een nieuwe man?

Zoenpartij

De Duitse krant Bild weet dat Sylvie het op vakantie wel heel gezellig had met een man. Zo waren ze aan het fluisteren, lachen, dansen én zoenen. “Sylvie hing aan zijn lippen”, vertelt een insider aan de krant, die de foto’s in handen heeft. “Ze zag er heel gelukkig uit.”

In shape

De petite diva zit duidelijk lekker in haar vel. Ze laat met haar loeistrakke figuur zien dat ze niet alleen in shape is als ze een fotoshoot heeft. De blondine deelde een bikinifoto met haar volgers en zette daar Instagram weer mee op z’n kop. “Bepaal je doelen. Hou van het leven”, schrijft Sylvie erbij. Bekijk hier de kiekjes:

#2016 #sylviesport @hunkemollerhq #launch #setyourgoals #lovinglife ??

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op


Happy New Year Wishing everyone all the best for 2016!!! #happynewyear #2016 #health #love #happiness ?? by @michaelgoldenbaum

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Lees ook: Sylvie Meis onthult haar dieetgeheimen

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook