Anouk zwanger van baby nummer 6

Babynieuws! Anouk is zwanger van haar zesde kindje, dat maakt de zangeres net bekend via Instagram met een foto waarop t...

Lees ook

Babynieuws! Anouk is zwanger van haar zesde kindje, dat maakt de zangeres net bekend via Instagram met een foto waarop te zien is dat ze al een aardige buik heeft.

“The Notorious B.I.G. #6” schrijft Anouk bij de foto. Anouk heeft al vijf kinderen. Zo heeft ze samen met Remon Stotijn zonen Benjamin Kingsley, Elijah Jeremiah en dochter Phoenix Ray. Samen met rapper Unorthodox kreeg ze zoon Jesiah Dox en basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van haar jongste zoontje Sion Jethro. Daar komt nu een broertje of zusje bij.

Miskramen

De 40-jarige Anouk liet onlangs weten dat ze dolgraag nog een kindje wilde met haar vriend, de 21-jarige Dominique. Helaas ging dit niet zo makkelijk, zo vertelde ze: “In de afgelopen zes maanden ben ik ongeveer de hele tijd – ik denk vanaf mei- zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren.”

Ondanks de miskramen wilde ze toch nog een kindje met Dominique. “Ja, hoewel ik toch wel onzeker ben geworden, na al die miskramen. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar omdat het altijd goed is gegaan en het gaat dan een paar keer achter elkaar mis, dan sta je daar toch wel even bij stil.”

Gefeliciteerd, Anouk!

Lees ook: De ruzie tussen Anouk en Trijntje loopt hoog op

The Notorious B.I.G. #6????

A photo posted by @anouk on

Laatste nieuws

Zie ook