De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Overweegt Kylie deze extreme transformatie?

Kylie Jenner is niet vies van een beetje plastische chirurgie, maar lijkt nu wel een hele grote stap te willen nemen. De 18-jarige realityster zou zo graag op haar grote zus Kim willen lijken dat ze nu overweegt om een aantal ribben te laten verwijderen… “Het is een van de gevaarlijkste ingrepen, maar Kylie vindt haar uiterlijk belangrijker dan haar gezondheid”, vertelt een insider aan OK! Magazine.

En dat ze maar al te graag een zandloperfiguur wil, is wel duidelijk. Kylie zou net als haar zussen verslaafd zijn aan haar waist trainer en doet daarnaast heel wat fitnessoefeningen. Haar doel? Een taille met een omvang van nog geen 56 cm.

Justin Bieber: “Kourtney gebruikte mij”

De geruchten over een romance tussen Justin Bieber en Kourtney Kardashian waren in december het gesprek van de dag, maar nu blijk dat er wel degelijk iets tussen de twee speelde. 

De vijftien jaar oudere realityster houdt haar lippen stijf op elkaar over de vermeende affaire met de 21-jarige zanger. Daarentegen besloot Justin wel zijn zegje te doen. “Ik word gebruikt man. Wat kan ik erover zeggen?”, vertelt hij in The Bert Show. Toen hem werd gevraagd of er een toekomst was voor hem de Kardashian, antwoordde hij: “Nee joh. We laten het hierbij.”

Shirts Kylie en Kendall uit winkel na klacht

De t-shirts uit de kledinglijn van Kylie en Kendall Jenner zijn uit de winkels verwijderd na een aanklacht. Dat meldt New York Post. Het gaat om t-shirts die de zusjes maakten voor het merk PacSun met daarop de tekst: “Run away. Fall in love. Never return.” Het bedrijf Island Company vond deze tekst teveel lijken op de eigen slogan: “Quit your job. Buy a ticket. Get a tan. Fall in love. Never return.” Island Company sleepte de twee realtysterren daarom in oktober voor de rechter. Na een hoorzitting enkele weken geleden blijkt nu dat Kylie en Kendall een overeenkomst hebben bereikt met het bedrijf.


Bron: ANP, OK! Magazine, Beeld: Twitter, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook