Teen Mom Jenelle Evans onder het mes

Uh oh Jenelle Evans is opnieuw in opspraak. Deze keer draait ze echter niet de bak in en is ze ook niet overreden door h...

Lees ook

Uh oh Jenelle Evans is opnieuw in opspraak. Deze keer draait ze echter niet de bak in en is ze ook niet overreden door haar ex. Nee, de Teen Mom 2-ster heeft haar fans weer getrakteerd op een nieuw kiekje. Op de selfie die ze op Instagram plaatste deelde ze haar mooiste glimlach.

Plastic fantastic

Maar het leuke kiekje hield de gemoederen opnieuw bezig. Volgens haar fans heeft Jenelle opnieuw aan zich laten sleutelen; haar lippen zouden er namelijk veel groter uitzien dan eerst en haar neus juist smaller dan voorheen.
“Ik denk dat ze lip fillers in haar lippen heeft laten spuiten en ze probeert wat dingen uit met make-up”, is één van de reacties op haar foto. Dit is niet de eerste keer dat de realityster onder het mes ging. Ze liet al eerder haar borsten vergroten en sprak ook over haar verlangens voor grotere lippen.

“Ik heb altijd al kleine lippen gehad. Mijn moeder’s lippen zijn klein, mijn lippen zijn klein, mijn hele familie — dat is gewoon hoe we zijn. En ik wil gewoon een normale grootte. Gewoon niet klein, niet als Kylie Jenners overdreven grote. Gewoon normaal.”

Lees ook: Dramatische beelden van Teen Mom Jenelle Evans

BURR! ????

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans1219) op

Jenelle toen en nu

Beeld: Getty, Hollandse Hoogte 

Laatste nieuws

Zie ook