Zien! Victoria Secret Swimwear 2015 catalogus

Iedereen is inmiddels wel bijgekomen van de geweldige Victoria Secret Fashion Show en wacht met smart op iets nieuws. Da...

Lees ook

Iedereen is inmiddels wel bijgekomen van de geweldige Victoria Secret Fashion Show en wacht met smart op iets nieuws. Dat hoeft nu niet meer, want de items van hun nieuwe swimwear collectie is bekend en de beelden halen je direct uit je winterdip.

Bye bye Candice

Uh oh, zien we dat nou goed? Op de cover van de vorige en oudere edities van de catalogus schitterde model Candice Swanepoel, dit keer is ze nergens op de cover te bekennen. Op cover van de nieuwste catalogus prijkt deze keer namelijk het Zweedse model Elsa Hosk.

Beeldig Bohémian

De nieuwe swimwear collectie staat in het teken van een bohémian surfstijl. De dames die in deze bohémian stijl badkleding gehesen worden zijn Taylor Hill, Sara Sampaio, Lais Libeiro en Josephine Skriver. Als of de collectie zelf nog niet zomers genoeg is, werden de foto’s ook nog eens geschoten op het prachtige eiland Bora Bora. Zin om alvast in de zomer-stemming te komen? Wij selecteerde de leukste beelden van de catalogus.


Bron: Stylenews.peoplestylewatch.com, Beeld: Getty, Victoria Secret

 

Laatste nieuws

Zie ook