Zoveel bh’s zou je moeten hebben

Een fantastische outfit begint bij goed ondergoed. Veel mensen laten de bh een beetje voor wat het is, maar dat is niet...

Lees ook

Een fantastische outfit begint bij goed ondergoed. Veel mensen laten de bh een beetje voor wat het is, maar dat is niet de bedoeling!

Bra bra bra

Heb jij ook nog een bh in je collectie die je al jaren draagt? Niet doen! Je bh-collectie verdient het om net zo goed bijgevuld te worden als de rest van je kledingkast. Volgens Marissa en Lauren van Negative Underwear moet je vier verschillende bh’s hebben om aan te doen in één week. Dit is een gemiddelde, maar het is natuurlijk wel zo dat je een bh niet dagelijks moet dragen. Niet alleen omdat het niet erg hygiënisch is, maar ook omdat het elastiek in je bh de tijd nodig heeft om te herstellen. Wist je dat?

Vervangen

Het is niet zo dat als je deze 4-bh’s-in-één-week-regeling hanteert, dat je bh’s dan oneindig mee gaan. Na twaalf tot achttien maanden is een bh afgedragen. Als de bandjes pijn gaan doen of de omvangband los gaat zitten, is het tijd voor een nieuwe. Niet getreurd: genoeg vissen in de zee! Wij zetten de leukste bh’s voor je op een rijtje. Klik & shop.

ModeMusthaves.nl – €16,95 

Calvin Klein – €28,95

Hunkemöller – €15,00

Chantelle – € 84,95

Pieces – €15,95Lees ook: Dé statement enkellaarsjes van dit seizoen

Bron: InStyle, Beeld: iStockfoto

 

Laatste nieuws

Zie ook