Drie onverwachte manieren om snel gewicht te verliezen

Héél soms zijn het de kleine dingen in het leven die verandering kunnen brengen in je omvang. Deze trucjes zijn zeker he...

Lees ook

Héél soms zijn het de kleine dingen in het leven die verandering kunnen brengen in je omvang. Deze trucjes zijn zeker het proberen waard.

Tips & trics

1. Eet je avondeten van een saladebordje
Uit onderzoek is gebleken dat de maat van je bord invloed kan hebben op de hoeveelheid die je eet. Een groot bord kan betekenen dat je meer opschept dan je eigenlijk wil eten. Door een kleiner bord te gebruiken, schep je minder op, en het ‘lijkt’ of je meer hebt.

2. Shop langs de randen
De meeste winkels zijn zo ingericht dat de verse producten zoals groenten, fruit, vlees en zuivel zich aan de buitenranden van de supermarkt bevinden. Denk maar eens aan de koelvitrines in de supermarkt, die staan altijd tegen de muur. Als je probeert om alleen langs de muren te lopen, en de middenpaden te ontwijken, heb je al meer gezonde producten in je mandje.

3. Drink koffie voor je gaat sporten
Onderzoek heeft aangetoond dat één kop koffie (zonder melk en suiker) een uur voor je work-out heel goed kan helpen om af te vallen. Het zou namelijk zo zijn dat je 15 procent meer calorieën verbrandt met dit kopje koffie dan normaal.

Hup hup, aan de slag!

Lees ook: Wil je afvallen? Tel dan geen calorieën, maar dit

Bron: New Beauty, Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook