De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim en Kanye zeggen opnieuw ‘ja’
Kim Kardashian en Kanye West willen in mei hun tweede huwelijksdag groots vieren. De realityster en rapper zijn van plan hun huwelijksgeloften te hernieuwen tijdens een flamboyante ceremonie, verklapt een ingewijde aan Radar Online. “Ze willen er een traditie van maken, met een extravagant feest in plaats van iets kleins”, weet de bron. De 38-jarige Kanye en de 35-jarige Kim, die vorige maand beviel van hun tweede kind Saint, trouwden in 2014.

Volgens de ingewijde willen Kim en Kanye elkaar nogmaals eeuwige trouw beloven in Parijs, waar de rapper zich graag met zijn gezin zou willen vestigen. Kim en Kanye wilden in 2014 graag trouwen in Parijs, maar dat kon niet volgens de Franse wet. De twee weken uit naar Florence, waar hun eerste kind North werd verwekt.

Ka-ching!
Kims moeder Kris is volgens de ingewijde wel te porren voor een groot feest in Parijs. De matriarch hoort de kassa al rinkelen. “Kris zei tegen Kim en Kanye dat ze gek zijn als ze hier niet veel aan willen verdienen. Ze kunnen tientallen miljoenen opstrijken aan sponsordeals en de uitzendrechten.”

Kim zou de ceremonie stijlvol willen houden, maar of dat gaat lukken betwijfelt de bron. “Het is erg waarschijnlijk dat ze uiteindelijk toegeeft en alles doet voor het geld als het juiste aanbod langskomt.”

Is dit de nieuwe vriendin van Scott?
Scott zou gevallen zijn voor de charmes van het Zweedse model Lina Sandberg. Scott en Lina hebben al meerdere dates achter de rug. “Ze hebben elkaar een paar keer gezien in LA en hij vindt haar erg knap”, weet een ingewijde. “Hij wil zeker kijken waar dit heen gaat.” Het kersverse koppel in afgelopen week weer samen gespot en dat ging de paparazzi niet onopgemerkt voorbij. Bekijk HIER de gezellige kiekjes.

‘Kendall en Harry daten serieus’
Kendall Jenner en Harry Styles zijn al een aantal keren samen gespot op een luxeues jacht, waar ze overduidelijk genieten van elkaars gezelschap, willen Kendall en Harry hun romance maar niet bevestigen.Op de foto’s van de tortelduifjes vliegen de vonken er van af.

Waar iedereen het zeker lijkt te weten, willen Kendall en Harry hun romance maar niet bevestigen. Maar zus Khloé onthult nu in een interview met Entertainment Tonight: ”Ja, ze daten weer serieus. Het prachtige stel heeft besloten om hun liefde een twee kans te geven.”

Kylie rookt e-sigaret
Kylie houdt de gemoederen opnieuw bezig. De 18-jarige heeft een controversiële SnapChat video de wereld in gestuurd. In het filmpje rookt de realityster een elektronische sigaret in de auto van haar beste vriendin.

De clip staat op haar fanaccount Kylizzlesnapchats, samen met beelden van haar vriendin Jordyn die rijdt en tegelijkertijd Kylie filmt. Het paffende halfzusje van Kim Kardashian doet met de video veel stof opwaaien, aangezien het roken van e-sigaretten onderwerp van discussie is in de Verenigde Staten. Zo zou het gebruik van de verdampers enorm zijn gestegen onder middelbare scholieren, weet People.

Het is niet de eerste keer dat Kylie een opzienbarend filmpje post: afgelopen week nog deelde ze via haar socialmediakanalen een voorproefje van zichzelf in kinky lingerie.

Laatste nieuws

Zie ook