De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Tyga ging vreemd met Braziliaans model’

Rapper Tyga zou vreemd zijn gegaan met het Braziliaanse model Annalu Cardoso, dat meldt Us Weekly. De 26-jarige vriend van Kylie Jenner en Annalu leerden elkaar kennen tijdens de opnames van een videoclip van de rapper. Ze wisselden nummers uit en Tyga begon haar te versieren, maar wiste zijn sporen altijd zorgvuldig uit. ”Tyga ging voorzichtig te werk en wachtte altijd totdat Kylie het land uit was”, onthult een ingewijde.

De affaire begon in december 2014. Tyga was toen ongeveer een halfjaar samen met Kylie. Volgens de insider begon het onschuldig, ”maar toen vroeg hij haar om foto’s en of ze wilde afspreken.” Toch zouden ze een paar keer intiem geweest. “Tyga had het nooit over Kylie en Annalu vroeg er niet naar. Ze wilde er niet naar vragen omdat hij zich gedroeg als een vrijgezel, ze dacht dat het gewoon geruchten waren.” Volgens een tweede bron is de romance geleidelijk aan een beetje doodgebloed.

Tyga werd afgelopen week ook al beschuldigd van het sturen van ongepaste berichten naar het 14-jarige model Molly O’Malia. De rapper sprak dit tegen en zei dat hij haar alleen een platendeal wilde aanbieden.

@ohrangutang @cristinapilo

Een foto die is geplaatst door Annalu (@annaluyzacardoso) op

Kylie en Kendall showen bikini body

Kylie en Kendall Jenner zijn regelmatig in de sportschool te vinden en zien er altijd topfit uit. Daar besloten ze ons nog even extra aan te herinneren met een foto op Instagram. Kylie deelde een kiekje waarop de zusjes poseren voor de spiegel en enkel hun strakke lichamen vastleggen. Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘m hieronder:

Scott Disick probeert goede vader te zijn

Scott Disick doet zijn best om zich op zijn gezin te focussen in plaats van op een nieuwe vriendin. Dat schrijft E! News.
Een ingewijde vertelt aan de entertainmentzender dat de ex van Kourtney Kardashian niet bezig is om een nieuwe relatie aan te gaan met bijvoorbeeld zijn vermeende vriendin Lina Sandberg. Integendeel, hij zou zelfs zijn kinderen op nummer een zetten. “Hij is net verhuisd naar Hidden Hills en zet zich in om een goede vader te zijn en zichzelf weer bij elkaar te rapen”, aldus de bron.
Onlangs doken foto’s op van Disick samen met het Zweedse model, maar volgens de ingewijde kent hij haar amper en heeft hij geen interesse om met haar te daten. “Uiteindelijk wil hij alleen dat zijn gezin weer bij elkaar komt. Hij wil weer samen zijn met Kourtney en op dit moment leidt iemand anders hem daar juist van af.”
Bron: ANP, E! News, Us Weekly, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook