Grazia’s top 3: Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Isa Hoes showt haar eerste tatoeage

Het duurde even voor ze ‘m durfde te laten zetten, maar nu heeft Isa Hoes toch echt haar eerste tatoeage. En die liet ze niet zomaar zetten. Met de tattoo heeft de 48-jarige actrice namelijk haar liefde voor Antonie Kamerling, die ruim vijf jaar geleden overleed, laten vereeuwigen.

I am hooked @coffeeconcepts #hookedconcepts #coffeeconcepts #amsterdam #iloveit

Een foto die is geplaatst door Isa Hoes (@isahoes) op

2) 6 Dingen die mannen stiekem met hun penis doen

Mannen en hun penis zijn letterlijk en figuurlijk onafscheidelijk. Je hebt altijd van die vieze mannen die in het openbaar aan hun zaakje zitten, maar de meeste mannen doen dat als wij vrouwen héél ver weg zijn.Cosmopolitan Australia kwam met de zes grappigste dingen die mannen stiekem met hun penis zouden doen. Enne… het is stiekem best hilarisch.

3) Justin Bieber beklimt ruïne in blote billen

De Sorry zanger kan binnenkort weer zijn excuus aanbieden. Justin heeft namelijk in een dronken bui voor problemen gezorgd in Mexico, waarbij zelfs de politie werd gebeld.

Laatste nieuws

Zie ook