Zien: Is dit het bewijs dat Beyoncé weer zwanger is?

Nieuw jaar, nieuwe geruchten. En wel over Queen Bee. De geruchtenmolen draait weer overuren, want Beyoncé en haar hubby ...

Lees ook

Nieuw jaar, nieuwe geruchten. En wel over Queen Bee. De geruchtenmolen draait weer overuren, want Beyoncé en haar hubby Jay Z zouden hun tweede kindje verwachten.

Baby bump

Afgelopen weekend werd het koppel op de gevoelige plaat vastgelegd nadat ze een restaurant verlieten. De zangeres was gehuld in een oversized groene jas en volgens TMZ zou ze onder haar jas een baby bump verhullen. Een aantal dagen eerder werd ze namelijk ook gespot toen ze inkopen deed voor Blue Ivy’s verjaardag, en ook toen werd er een mini buikje gespot.

Nummer twéé

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012. Er gaan sindsdien geregeld geruchten dat het stel het gezin verder uit wil breiden. Zo voegde Jay Z in september een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van een nummer tijdens een optreden in Parijs. Uit de tekst bleek volgens Amerikaanse media dat Beyoncé in verwachting was. Of Blue Ivy daadwerkelijk een grote zus wordt, moeten we nog even afwachten. Jay en Bey hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Bekijk HIER de foto’s.

Bron: TMZ, Beeld: Getty

Lees ook: Onbewerkte foto’s van Beyoncé gelekt

Laatste nieuws

Zie ook