Patricia Paay onder vuur

Patricia Paay deed gisteravond veel stof opwaaien met haar uitspraken bij De Wereld Draait Door. Ze was daar naar aanlei...

Lees ook

Patricia Paay deed gisteravond veel stof opwaaien met haar uitspraken bij De Wereld Draait Door. Ze was daar naar aanleiding van het overlijden van muzieklegende David Bowie, schrijft Mediacourant.

Lange nacht

Patricia beweerde aan tafel bij De Wereld Draait Door dat David en zijn toenmalige vrouw Angie rond het Songfestival in Malta graag een trio met haar wilden. Patricia zei toen nee, maar een aantal jaar later kwam ze erop terug. Ze vertelt: “Ik was er toen nog niet klaar voor, maar toen ik hem een paar jaar later weer tegenkwam, zei hij: ‘Jij gaat mee naar mijn hotel.’ We hebben een hele lange nacht gehad.”

Ophef

Er ontstond veel ophef na deze uitspraak van Patricia. Volgens velen heeft ze met haar uitspraken de hele uitzending verpest, die in het teken stond van de overleden David Bowie. “Ai jammer van Patricia Paay. Zo’n mooi eerbetoon voor de rest”, zegt NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch. Ook columniste Nynke de Jong vond Paay erg fout. “Oh Patricia Paay, oh doe maar niet. Oh hou maar op. Ik hoef het niet te weten. Dit was verder een hele mooie uitzending van DWDD. Maar echt. Leonie ter Braak, presentatrice van WNL, is het met haar eens. “Ik liep ineens te schreeuwen naar mijn laptop. Denk overigens dat heel veel mensen hebben zitten schreeuwen.”

Lees ook: Patricia Paay slaat 40 jaar jongere man aan de haak

Bron: DWDD, Mediacourant, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook