Throwback: Herken jij deze Idols sterren nog?

Dit jaar is Idols weer helemaal terug van weggeweest! In maart is het zo ver en verschijnt Idols weer op de buis. Dat vr...

Lees ook

Dit jaar is Idols weer helemaal terug van weggeweest! In maart is het zo ver en verschijnt Idols weer op de buis. Dat vraagt om een throwback, want seizoen 1 was alweer 14 jaar geleden. Herken jij Herman the dancer en Dewi met haar dreadlocks nog terug?

Herman

Herman, wie kent hem nou niet? Met zijn bekende ”I’m a dancer” en bijzondere dansmoves was hij één van de meest besproken Idols kandidaten. En dat terwijl hij nooit verder dan de eerste ronde kwam.

2005

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag de 1e aflevering van De Week van Filemon over talentenjachten. Hierin o.a. een indrukwekkend gesprek met Herman Berghuis over roem.

Geplaatst door De Week van Filemon op donderdag 6 september 2012

Dewi

Ze stond bekend om haar uitgesproken kapsel en killer stem. In seizoen één behaalde ze de vierde plaats. Maar hoe ziet ze er nu uit?

2002 / 2003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een foto die is geplaatst door Dewi Pechler (@dewimusic) op

Jay Kay

Niet alleen Dewi, maar ook Jay Kay -de hunk van de show- had een bijzondere hairdo. In seizoen twee behaalde hij de tweede plaats. Hij heeft daarna niet stilgezeten en zelfs een single uitgebracht met Flo Rida én een met Lil Wayne.

2003 / 2004

 

Last night with the homies @shermanology, good times Een foto die is geplaatst door JayKay (@jaykaymu6) op

Boris

Tijdens Idols seizoen twee ging hij nog onder de naam Boris, maar tegenwoordig is het Bo Saris. De zanger won het seizoen en maakt nog steeds muziek.

2003 / 2004

Raffaëla

Wat was ze toch blij! Raffaëla was de winnares van seizoen drie. Haar fame zakte een beetje weg en ze deed mee met The Voice Of Holland in 2010. Ze kwam tot de zesde liveshow

2006

Floortje

Floortje stond samen met Raffaëla in de finale van seizoen drie en behaalde de tweede plaats. Ook zij deed mee met The Voice Of Holland, in 2012. Ze werd hierbij derde.

2006

 

Bron: Idols, RTL.nl, Beeld: Idols

Laatste nieuws

Zie ook