De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim deelt throwback foto
Hiep Hiep Hoera, één van de vriendinnen van Kim is jarig en dat vraagt om een throwback foto. De Kardashian deelt op Instagram een kiekje uit de oude doos waarop ze met Allison, de vriendin in kwestie, te zien is. In de beschrijving onder de foto laat Kim weten dat zij en Allison een heleboel hebben meegemaakt en dat ze dat met niemand anders had willen doen. Ook geeft ze aan niet te kunnen wachten tot Allison haar goals bereikt heeft.


Kendall, Kourtney, Hailey én Justin samen naar feestje
Dit zagen we niet aankomen… De drie dames die iets met Justin hebben gehad of iets met hem hebben, gingen mét Justin feesten. Gisteravond ging de groep van vier samen naar The Nice Guy in WeHo voor de verjaardag van Cody Simpson. Ondanks dat duidelijk is dat niemand minder dan Hailey momenteel met de zanger aan het daten is, waren Kourtney en Kendall toch met hen van de partij. Na een uur waren ze al vertrokken, maar dat maakt het níét minder shocking. Een filmpje zie je HIER

Baby Saint West voor het eerst op tv in Khloe’s cocktail show?
Weet je nog toen Kim Kardashian baby North voor het eerst op de televisie liet zien in de talkshow van mama Kris? We vragen ons nu natuurlijk af of Kim baby Saint dan ook voor het eerst op tv zal laten zien in het programma van een familielid. Khloe was haar eigen cocktail show, Kocktails With Khloe, aan het promoten toen haar gevraagd werd of Kim in de show de kleine Saint zal laten zien. Khloe laat weten dat ze van niets weet maar dat ze nooit ”nooit” kan zeggen. Wel geeft ze aan dat het een beetje gek is om de kleine Saint te showen in een programma over cocktails.   

She said, “He’s my best friend.” Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: TMZ.com, Eonline.com, Beeld: E! Online, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook