‘Vertrek GTST-ster Bartho Braat niet vrijwillig’

Eerder deze week werd bekend dat Bartho Braat, ofwel Jef Alberts, Goede Tijden Slechte Tijden naar 25 jaar verlaat. Nu b...

Lees ook

Eerder deze week werd bekend dat Bartho Braat, ofwel Jef Alberts, Goede Tijden Slechte Tijden naar 25 jaar verlaat. Nu blijkt dat dit niet zijn eigen keuze zou zijn geweest.

We stoppen ermee

De acteur liet weten dat hij het zelf tijd vond om te stoppen. Maar toen hij gisteravond bij RTL Late Night aan tafel zat, bleek dat niet helemaal het geval te zijn. “Toen ik hoorde: ‘We stoppen ermee’, dacht ik: wat leuk, ik moet weer achter mijn eigen werk aan. Het is ook weer een nieuwe horizon. Ik ga nu nog meer theater doen. Theater is het leukste wat er is”, vertelde hij.

Afscheid

Ook blijkt dat zijn GTST-collega Wilbert Giekse al van zijn vertrek afwist, voordat hij het zelf wist. “Toen ik een jaar geleden gebeld werd of ik zin had om in de afscheidsverhaallijn van Bartho te figureren, zei ik: ‘Ja!'”, vertelde Wilbert. Een verbaasde Bartho reageerde: “Hebben ze je toen al gebeld? Dat hebben ze mij helemaal niet gezegd!” Oeps!

Het gerucht gaat dat de 65-jarige Bartho uit de serie is geschreven, omdat RTL 4 zich op een jongere doelgroep wil richten, wat betekent dat ook de GTST-cast jonger wordt. Bartho is vrijdag voor het laatst te zien in de serie.

Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook