Is Sabia geobsedeerd door Sylvie?

Jarenlang botert het al niet lekker tussen Sabia Boulahrouz en Sylvie Meis. Vorige maand zou de blondine uitgehaald hebb...

Lees ook

Jarenlang botert het al niet lekker tussen Sabia Boulahrouz en Sylvie Meis. Vorige maand zou de blondine uitgehaald hebben naar haar voormalig bff, door een oude foto na te maken. Tenminste, zo gaan de geruchten. Of dat ook echt de bedoeling was, is niet bekend. En hoewel het te verwachten was, wordt de bal nu weer teruggekaatst door Sabia, schrijft Shownieuws.

Geobsedeerd

Een kennis van Sabia vertelt aan het Duitse InTouch Magazine: “In zo goed als ieder gesprek met haar haalt ze Sylvie door het slijk. Ze zou een slechte moeder zijn, RTL zou ontevreden zijn over haar, Hunkemöller zou haar eruit willen gooien en Sylvie zou geen eigen leven hebben.” En daar zou Sabia heilig in geloven, beweert de bron.

Sabia zou volledig geobsedeerd zijn door Sylvie, beweert de insider: “Ze kijkt de hele tijd online wat Sylvie allemaal doet. Of ze vraagt aan mij of ik nog een nieuwtje weet of iets te melden heb, terwijl ze toch echt wel weet dat ik Sylvie helemaal niet ken”, vertelt de insider aan het blad.

Leugens

Gelukkig blijken deze uitspraken helemaal niet waar te zijn. Sylvies werkgever Hunkemöller laat aan Shownieuws weten dat ze superblij zijn met het werk van de blondine en melden dat er de aankomende tijd nog veel nieuwe projecten en campagnes op de planning staan. De nieuwste hebberigmakende sportcollectie zien? Klik hier.

En ook aan Sylvie’s tv-carrière lijkt geen einde te komen. “Als RTL werkelijk ontevreden was, kwam er geen nieuwe Let’s Dance. Ik geloof dat er over twee maanden een nieuw seizoen start”, meldt Duitse journalist Darius.

Lees ook: Sabia afgevallen door stress?

Bron: Show, InTouch Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook