‘Kris Jenner 33 kilo aangekomen’

Uh oh, waarschijnlijk wordt alles Kris Jenner een beetje te veel. Ze is volgens het Amerikaanse tijdschrift Star Magazin...

Lees ook

Uh oh, waarschijnlijk wordt alles Kris Jenner een beetje te veel. Ze is volgens het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine zo’n 33 kilo aangekomen in de afgelopen vier maanden.

Momager Kris heeft een hectisch jaar achter de rug. Zo werd haar man Bruce plots Caitlyn, belandde Khloé’s ex Lamar in het ziekenhuis na een overdosis, werden de problemen van haar depressieve zoon Rob alleen maar erger én had ze af en toe flinke stress door de relatie van dochter Kylie en haar vriend Tyga.

Cheeseburgers als ontbijt

Er gaan geruchten dat het opperhoofd van de Kardashian-Jenner familie enorm slechte eetgewoontes heeft ontwikkeld. Zo zou ze van haar 1.500 calorieën-per-dag-dieet naar een 6.000 calorieën-per-dag-dieet zijn gegaan. Daarnaast zou ze regelmatig cheeseburgers als ontbijt eten. Star Magazine deelde als ‘bewijs’ een foto van de aangekomen Kris op hun cover, al kan het natuurlijk ook gewoon een ongelukkige foto zijn. Tot in hoeverre de roddels waar zijn is dan ook niet bekend. Meer foto’s kun je HIER bekijken.

Lees ook: Vrouw geeft vermogen uit voor billen als Kim Kardashian

Bron: Star, Radaronline.com, Beeld: Getty, Star

 

Laatste nieuws

Zie ook