Nicole Richie, wat is er met je gebeurd?

De 34-jarige realityster en dochter van Lionel Richie was vroeger altijd een feestbeest pur sang. Gister verscheen Nicol...

Lees ook

De 34-jarige realityster en dochter van Lionel Richie was vroeger altijd een feestbeest pur sang. Gister verscheen Nicole Richie weer eens in het openbaar, maar ze ziet er lang niet meer uit als de party girl die we kennen.

De kater komt later

Richie, die tegenwoordig sieradenontwerpster is, wordt sinds kort achtervolgd door de geruchten dat haar huwelijk op de klippen loopt. Hoewel dit gerucht niet bevestigd is, is wel aan haar te zien dat het niet heel goed met haar gaat. Bij Stella McCartney’s Autumn 2016 fashionshow, konden we aan haar niet-zo-gemeende lach zien dat Nicole er duidelijk ouder uitziet dan we gewend zijn. Of zou het door haar nieuwe kapsel komen?

Geen fijn huwelijk

Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat Nicole en haar man, rocker van de band Good Charlotte Joel Madden, een eind zouden willen maken aan hun 5-jarige huwelijk. Samen hebben zij twee kinderen: Harlow van zeven en Sparrow van zes. We hopen natuurlijk op het beste voor Nicole!

Lees ook: Nicole Richie past kleding van dochter

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook