Het gaat helemaal niet goed met Fajah Lourens

Actrice, dj en fit girl Fajah Lourens laat geschokt via Instagram weten dat het helemaal niet goed gaat met haar gezondh...

Lees ook

Actrice, dj en fit girl Fajah Lourens laat geschokt via Instagram weten dat het helemaal niet goed gaat met haar gezondheid, na een bezoekje aan Curaçao.

Aiii

Ze schrijft op Instagram: “Wat begon met een feestje eindigde in een ramp. Ik werd vorige week niet lekker op Curacao en zit inmiddels met een virus en een nierbekken ontsteking thuis aan de antibiotica. Het zal nog wel even duren voordat ik de sportschool van binnen weer zie. Mijn lichaam heeft een flinke klap gehad. Ik heb vandaag voor het eerst een broodje gegeten voor de rest alleen maar soep en fruit. Ik kon me er ook niet meer toe zetten om bcaa pillen en proteïne te nemen. Het kon me echt allemaal gestolen worden.”

Afgevallen

Ze gaat verder: “Ik ben zeker vier kilo afgevallen maar ik was door de feestdagen ook wel iets aangekomen dus dat is dan het enige voordeel aan deze hele situatie. Ik zal alles heel rustig weer gaan oppakken als ik me 100 % voel in de sportschool maar op dit moment voel ik me nog te duizelig om zelfs maar over sporten na te denken. Deze hele situatie is voor mij een duidelijke les geweest dat ik veel te veel doe en nooit mijn rust pak. Zelf op curacao was het op twee dagen na weer dag en nacht werk. Ik ga dit jaar vaker mijn rust pakken.”

Dat lijkt ons een heel goed voornemen Fajah. Ontzettend veel beterschap gewenst!!

Wat begon met een feestje eindigde in een ramp. Ik werd vorige week niet lekker op Curacao en zit inmiddels met een virus en een nierbekken ontsteking thuis aan de antibiotica. Het zal nog wel even duren voordat ik de sportschool van binnen weer zie. Mijn lichaam heeft een flinke klap gehad. Ik heb vandaag voor het eerst een broodje gegeten voor de rest alleen maar soep en fruit. Ik kon me er ook niet meer toe zetten om bcaa pillen en proteïne te nemen. Het kon me echt allemaal gestolen worden. Ik ben zeker vier kilo afgevallen maar ik was door de feestdagen ook wel iets aangekomen dus dat is dan het enige voordeel aal deze hele situatie. Ik zal alles heel rustig weer gaan oppakken als ik me 100 % voel in de sportschool maar op dit moment voel ik me nog te duizelig om zelfs maar over sporten na te denken. Deze hele situatie is voor mij een duidelijke les geweest dat ik veel te veel doe en nooit mijn rust pak. Zelf op curacao was het op twee dagen na weer dag en nacht werk. Ik ga dit jaar vaker mijn rust pakken.

Een foto die is geplaatst door Faya (@mykillerbodymotivation) op


Lees ook: Fajah Lourens overladen met kritiek

Bron: Instagram, Beeld: Hollandse-Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook