Carolien Spoor en Ferry Doedens gewond op filmset

Aiii, het zat de acteurs Carolien Spoor en Ferry Doedens niet mee tijdens de opnames van de horrorfilm Sneekweek. Zo gle...

Lees ook

Aiii, het zat de acteurs Carolien Spoor en Ferry Doedens niet mee tijdens de opnames van de horrorfilm Sneekweek. Zo gleed hoofdrolspeelster Carolien uit op een steiger en brak haar vinger. Ook raakte de actrice onderkoeld tijdens een nachtscène waarvoor ze urenlang in het koude water moest liggen. Producent Klaas de Jong bevestigde het nieuws voorafgaand aan de première van de film, deze vindt maandagavond plaats in Amsterdam.

Horror

Eerder werd al bekend dat acteur Ferry Doedens ook bijna onderkoeld raakte tijdens de opnames op het water. “Horror op het scherm betekent blijkbaar horror op de set”, aldus De Jong. “Zo werkt het blijkbaar wel. Op de set van Michiel de Ruyter hing een soort oorlogssfeer, en bij het draaien van romantische komedies en kinderfilms ontstaat er automatisch een soft, empathisch gevoel bij iedereen.”

Sneekweek

In Sneekweek reist een groep studenten af naar Friesland voor het grote jaarlijkse zeilfeest in de Friese stad. Maar naarmate de week vordert, blijkt dat het verdoezelen van een groot geheim uit hun verleden vervelende gevolgen heeft. Andere hoofdrollen in de film worden gespeeld door Jelle de Jong, Holly Brood, Kimberley Klaver en Jord Knotter.

Lees ook: Grazia’s powerkoppels: “Wij doen alles samen”

Bron: ANP, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook